Ladies in i Avon vas daruju! Evo kako do nagrade…

Ladies in u saradnji s Avonom obradovat će 40 dama s prvim mat ružem za usne na svijetu sa hidratantnom hijaluronskom jezgrom  – Avon Hydramatic!

O kakvom ružu za usne žene sanjaju?

\"\"

Hiljade žena nam je reklo da žele mat ruž, raskošne boje koji hidrira usne, čini ih punijim i nježnijim.

\"\"

Mislite da je tako nešto nemoguće? Ne više! Avon Hydramatic je prvi ovakav ruž za usne na svijetu – intenzivan mat izgled koji takođe hidrira usne, zahvaljujući svom hidratantnom hijaluronskom jezgru, a ima čak i SPF. Nemoguće je omogućio Avon!

\"\"

Spoljašni dio karmina je formuliran s intenzivnim pigmentima za savršen mat finiš, dok centralno jezgro sadrži hijaluronsku kiselinu i glicerin koji hidriraju i štite usne.

15 intenzivno luksuznih nijansi.

Ovaj put Avon i LadiesIN pružaju ti priliku da prva isprobaš revolucionarni novi ruž i podijeliš svoje utiske sa LadiesIN publikom.

 Kako do nagrade:

  • Zapratite Instagram profile @ladiesin.ba i @avonba
  • U komentaru ispod ove objave na Facebooku profilu Ladies In magazine – označite prijateljicu koju želite obradovati ovim sjajnim karminom (darujemo tvoju prijateljicu i tebe)…
  • Nakon što najsretnije dame odaberemo, metodom slučajnog odabira (ŠALJEMO VAM KARMINE), potrebno je da svoju recenziju (mišljenje o karminu) podijelite na svom storiju, te tagujete @Ladies In i Avon

SRETNO!

Igramo se deset dana. Sretne dobitnice ćemo objaviti 2. marta, u 13 sati, na Facebook profilu @Ladies In magazine!