Poznata pjevačica na Instagramu proslavila pet godina bez alkohola

Lovato je priložila fotografiju iz programa 12 stepenica na kojoj je vidljivo kako je trijezna punih pet godina, odnosno 60 mjeseci, 1827 dana ili 43813 sati

Pjevačica Demi Lovato postom na Instagramu objavila je kako slavi pet godina bez kapi alkohola. Nekad velika dječja zvijezda kazala je kako je borba s ovisnošću bila \”pravo putovanje\”, te kako je bilo puno trenutaka kada je zamalo pokleknula i vratila se alkoholu.


Lovato je priložila fotografiju iz programa 12 stepenica, na kojoj je vidljivo kako je trijezna punih pet godina, odnosno 60 mjeseci, 1827 dana ili 43813 sati.

– Ponosna sam na sebe, no ovo ne bih mogla napraviti bez pomoći Boga, obitelji, prijatelja i svih ostalih koji su bili uz mene. Hvala vam na svemu – napisala je Lovato.

Demi Lovato karijeru je počela kao Disneyeva zvijezda, no ovisnost o alkoholu i drogi dovela je do samoozljeđivanja i poremećaja prehrane. Prije sedam godina prekinula je turneju s grupom Jonas Brothers i otišla na rehabilitaciju. Pjevačici je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa je nedavno producirala i dokumentarni film nazvan \”Iza tišine\”, u kojem se govori o bipolarnom poremećaju, depresiji i shizofreniji.

– Važno je prenijeti poruku, jer mentalno zdravlje je jednako kao i fizičko – kazala je tada Lovato.

vecernji.hr