Dnevnik trudnoće – čuvar uspomena na svaki trenutak najljepših devet mjeseci

Test je donio sretnu vijest koju je liječnik potvrdio. Što si pomislila u tom trenutku, kako si se osjećala, jesi li plakala i smijala se u isto vrijeme? Koga si prvo nazvala ili si možda samo poslala sliku s ultrazvuka? I što te očekuje sljedećih devet mjeseci?

Niz je pitanja, uzburkanih emocija i sigurni smo da ćeš se i za deset i dvadeset godina s radošću sjećati tih devet mjeseci.  Ali jesi li sigurna da će zapamtiti baš svaki detalj?

Kako bi tvoje / vaše uspomene ostale sačuvane priuštite si jedinstveni Dnevnik trudnoće.

Dnevnik trudnoće kreiran je da bude idealan suputnik na tom posebnom devetomjesečnom putovanju. Zamišljen je kao planer trudnoće po sedmicama, podsjetnik i informator, ali i čuvar najnježnijih zapisa toplih majčinskih emocija.

Prilikom kreiranja Dnevnika trudnoće vodili smo se idejom da jednoga dana bude jedna od najljepših uspomena tvome djetetu koje će ga izvući s neke police ili iz kutije i čitajući ga, zaviriti u svijet kakav je bio izvana dok je on/ona bio/bila unutra. Omogućit će mu/joj da otkrije kako je s vašim zajedničkim rastom, rastao i svemir emocija koje su vaša trajna najdublja poveznica.

Dnevnik trudnoće sadrži tjedni planer sa naznakama kako se beba razvija iz tjedna u tjedan, rubrike u kojima možeš bilježiti promjene, lijepiti fotografije ultrazvuka, džepić za važne dokumente te dovoljno prostora da ovaj dnevnik učiniš što osobnijim i posebnijim kako bi stvorila jednu zaista neprocjenjivu uspomenu.

Tvoje će dijete jednom voljeti ovaj tvoj „Dnevnik“, a mi znamo da ćeš ga iz tjedna u tjedan, sa svakim novim razlogom za neki novi zapis na nekoj od stranica, ti voljeti sve više i više.

Dnevnik trudnoće dostupan je u svim dm – drogerie markt BiH prodavaonicama po cijeni od 17,95 KM.

Više informacija možete pronaći na:

www.zenskirokovnik.com