Zašto Brazil može biti vaše sljedeće avanturističko putovanje

Brazil nudi nevjerojatne opcije smještaja.u Osóriju, nalazi se kompleks drvenih koliba koje će vas očarati svojim bajkovitim okruženjem.
U Brazilu se sjedinjuju intrigantni ljudi, biljke i životinje, obavijeni fantastičnom amazonskom šumom i predivnim tropskim oceanima.

 

Ovo je jedno od najuzbudljivijih turističkih odredišta koje nudi mnogo više od običnog opuštanja i kupovine. Brazilska kultura duboko je prožeta raznolikim etničkim i kulturnim naslijeđem, stvarajući bogatstvo koje privlači putnike već stoljećima.

 

Multikulturalna populacija Brazila omogućuje gostima da dožive različite aspekte života: od plesa i hrane do mnogih drugih doživljaja koji čine ovu zemlju posebnom. Mještani su gostoljubivi i uvijek su oduševljeni posjetiteljima iz svih krajeva svijeta, jer vole razmjenu znanja i iskustava o različitim zajednicama i kulturama.

Iskustvo odmora u bajkovitom okruženju..

 

Ako tražite poseban doživljaj odmora usred prirode, Brazil nudi nevjerojatne opcije smještaja. Na rubu Lagoa da Pinguela, u Osóriju, nalazi se kompleks drvenih koliba koje će vas očarati svojim bajkovitim okruženjem. Ovdje možete birati između različitih jedinica, od koliba za romantične izlete u dvoje do kućica za veće grupe gostiju.

 

Šarm ovog smještaja leži u prekrasnom pogledu na lagunu i okolnu prirodu. Svaka koliba opremljena je svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak, a neke čak imaju i vanjski bazen ili hidromasažnu kadu za dodatnu relaksaciju.

 

Kompleks Atalaia da Pinguela prostire se na ograđenom prostoru od 6000 m² s bogatom vegetacijom i mnogim dodatnim sadržajima poput voćnjaka, teretane na otvorenom i prostora za piknik.

Više možete pročitati na linku.