Zarin novi parfem inspiriran omiljenim Prada mirisom

Zarini parfemi često privlače pažnju beauty influencera na društvenim mrežama te dobivaju epitet "duplića" popularnih luksuznih mirisa.
Zara je ponovno osvojila srca svojih obožavatelja lansiranjem novog parfema koji se inspirirao omiljenim Prada mirisom.

 

Ova nova kreacija kombinira eleganciju, sofisticiranost i jedinstvenost, pružajući neodoljiv mirisni doživljaj koji će vas osvojiti na prvu.

 

Zarini parfemi često privlače pažnju beauty influencera na društvenim mrežama te su inspirisani popularnim luksuznim mirisa. Mnogi su primijetili sličnosti između Red Vanille i omiljenog Lancômeovog La Vie Est Belle, Gardenia ih podsjeća na YSL Black Opium, dok je Red Temptation nazivan “kopijom” kultnog Baccarat Rougea. Najnoviji dodatak ovoj listi je Vibrant Caramel, parfemska voda s gornjim notama bergamota i mandarine, srednjim notama cvijeta jabuke te donjim notama vanilije i pralina.

 

Prema TikTokerima i ljubiteljima parfema na stranici Fragrantica, Vibrant Caramel je inspiriran omiljenim Prada mirisom Paradoxe. 

Inspiracija za ovaj parfem dolazi iz prepoznatljivih mirisnih nota koje su postale zaštitni znak Prada parfema.

 

No, Zara je uspjela dodati svoj vlastiti pečat, stvarajući miris koji je istovremeno prepoznatljiv, ali i originalan. Ovaj parfem je savršena kombinacija luksuza i pristupačnosti, pružajući vrhunski mirisni doživljaj po dostupnoj cijeni.

 

Glavne mirisne note ovog parfema ističu se sofisticiranošću i elegancijom. Cvjetni i drvenasti tonovi savršeno se kombiniraju, stvarajući harmoničan i privlačan mirisni spoj.

 

Nakon što se prođe alkoholno otvaranje, miris postaje prilično ugodan. Trajnost nije kao kod originala, ali je i dalje pristojna – trajao je 4-5 sati, a s obzirom na njenu cijenu.

 

U konačnici, novi Zara parfem inspiriran omiljenim Prada mirisom predstavlja savršenu kombinaciju luksuza, elegancije i pristupačnosti. Njegova prepoznatljiva aroma će vas očarati i unijeti dodir sofisticiranosti u vašu svakodnevicu. 

ZARA VIBRANT CARAMEL 90 ML 22,95 KM – Kupi ovdje

Više možete pročitati na linku.