Uživajte u toplini doma uz popularna ljubavna ostvarenja

Pripremite kokice, omiljeno piće i udobno se smjestite

 La La Land

\"\"

Priča je o ambicioznoj glumici Miji, te jazz pijanisti Sebastianu – koji su se zaljubili i uz svoju ljubavnu priču pokušavaju realizirati i umjetničke snove. Međutim, kada ih karijere odvedu u različitim smjerovima, njihov se odnos nađe na kušnji…

 Ponoć u Parizu

\"\"

Ova romantična komedija smještena je u Parizu i govori o porodici koja tamo boravi poslom, kao i o dvoje mladih ljudi koji su zaručeni i treba da se vjenčaju na jesen. Svi oni doživljavaju iskustva koja će im zauvijek promijeniti živote.

P. S. VOLIM TE

\"\"

Radnja ovog filma govori o Holly i Gerryu – sretnim supružnicima s Menhetna. Veoma su zaljubljeni, ali se povremeno i svađaju. Međutim, Gerry iznenada umire od tumora na mozgu i Holly shvata koliko joj je on puno značio i koliko su bile nebitne njihove rasprave…

Ona

\"\"

Film prati Theodorea Twomblyja – kompleksnog duhovnog čovjeka koji za život zarađuje pišući dirljiva pisma za druge ljude koji mu taj posao plaćaju. Slomljenog srca nakon što mu je propala ljubavna veza, zaintrigira ga novi napredni operativni sistem – koji je zapravo samostalna umjetna inteligencija.

500 dana ljeta

\"\"

Otkačena romantična komedija o ženi koja ne vjeruje da postoji prava ljubav i mladiću koji se zaljubljuje u nju. Ovo je priča o bezgraničnoj ljubavi jednog mladića. Mladi Tom još uvijek vjeruje da čak i u današnjem ciničnom svetu postoji mogućnost pronalaženja kosmički predodređene, lično-transformišuće ljubavi na prvi pogled.