TOOFRUIT Skin care for kids – jer je voće zdravlje

U Sportsko plesnom klubu “Bolero” u Sarajevu uz druženje sa najmlađim, osviještenost “u zdravom tijelu, zdrav duh”, uz prigodne poklone i voće, predstavljen je prvi dermatološki i organski brend za higijenu i njegu kože posvećen djeci  od 3 do 14 godina – Toofruit!

\"\"Sportsko plesni klub, čija je vizija provoditi plesni trenažni proces sa populacijom bez obzira na psihofizičke sposobnosti u svim sportskim disciplinama i vrstama plesa, kako bi poboljšali kvalitet života, osposobili svoje članstvo za uspješno takmičenje i rekretivno nastupanje te time dali doprinos kulturi društva u cjelini.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"Brend Toofruit ohrabruje današnju djecu i mlade da započnu rutinu ljepote i zdravlja kože u ranoj dobi, no djeca nemaju iste želje kao odrasli. Stoga su Toofruit proizvodi kreirani s ukusnim formulama razvijenim od prirodnih voćnih voda i mirisa, kako bi pomogli djeci da steknu zdrave navike higijene.

Uz Toofruit, vrijeme u kupatilu više neće biti naporno!

Cijela linija pažljivo formuliranih i testiranih proizvoda uključuje intimna higijena, proizvode za čišćenje I njegu lica I tijela, proizvode za kosu, koji su dostupni u apotekama u Sarajevu “Monis” u Alti, “Pharmacia shop” u  SCC-u, “Pharmacia” u BCC-u i “Super apoteka” u Tuzli, kao i vodećim kozmetičkim profesionalnim salonima: “La Bellezza” u Mostaru, “KS Dragana” u Prnjavoru, “Beauty corner by Jovana” u Banja Luci, te mnogi drugi. Također, svi proizvodi su dostupni na vodećoj platformi za e-trgovinu beautybox.ba. Brend će uskoro lansirati više svojih proizvoda.

Obratila nam se i ambasadorica brenda, Tajra Kruščica, koja preporučuje korištenje proizvoda Toofruit kako bi mladi dosegli mjesto ljubavi prema sebi, samopouzdanja i prihvaćanja.

‘’Jedan od bestsellera ‘’Douce Mousse’’ Blaga pjena obogaćena kokosom, nježno čisti dječiju kožu.  Ananas, prirodno hidrira, pročišćava i jača kožu zahvaljujući vitaminu C. Kompleks Filmo-Protect stvara štit protiv isušivanja. Dok se tuširam, pritisnem pumpicu na proizvodu. Skupljam pjenu u rukama, nanesem je na lice i momentalno se zapjeni. Isperem. Obrišem lice čistim peškirom i to je to’’ – kaže Tajra, ambasadorica Toofruit za BiH.

\"\"