Savršeno hladan event – A state of ice

Živa u termometru penje se neobično visoko ovih dana, kreativnost u odijevanju svaki dan je na kušnji, koža je tamnija, a ljetne večeri ispunjene druženjem na ugodnim temperaturama. Ljeto je vrijeme skupljanja nezaboravnih uspomena, novih avantura i  pozitivne energije.

Festivalska sedmica vrhunac je zabave tokom čitavog ljeta u našoj metropoli. Ove godine, najbolje je rezervirano za kraj, pa se Jägemeisterov popularni event ove godine dešava nakon što se spusti SFF zavjesa , na istoj lokaciji kao i prošle godine, u Domu mladih, 18. augusta.

-Nakon što smo prošle godine \’\’redizajnirali zabavu\’\’, već sljedeće jutro fantastični komentari sudionika eventa, pokazali su da smo još jednom odradili dobar posao i  da je pred nama još teži zadatak – podići event stepenicu više naredne godine. Poslije cjelonoćne zabave, plesanja i pozitivne energije, u jutarnjim satima tražile su se pozivnice, ali za sljedeću godinu. Da to nije prolazna euforija, jasno nam je bilo u martu. Već tada su počeli upiti „Kada je ove godine event? – otkrivaju iz Jägerovog tima.

Nakon višemjesečnih priprema, organizatori s velikim ponosom otkrivaju da je novi event, pod nazivom „A state of ice“ spreman. Tim od preko 100 ljudi marljivo i dalje radi na detaljima koji će učiniti da Jägerova ledenohladna noć bude noć, koja će \’smrznuti\’ uspomene svih gostiju eventa na još jedno fantastično druženje s prijateljima pod okriljem branda koji ne prepušta ništa slučaju.  Naziv samog eventa skriva poruku branda o idealnom načinu konzumacije ovog njemačkog pića – ohladiti ga na -18 ⁰C i piti ga čistog. Leden, a ne s ledom.

Prateći hashtag #4friends i #astateofice na Instagramu i Facebooku, fanovi će moći na različite načine osvojiti ulaznice za sebe i svoja 3 prijatelja. Ove godine, specijalne 4 kožne narukvice nalazit će se u jednoj koverti i činit će jedinstveni način ulaska na event za jedno društvo, kao i uspomenu na zajednički provod.

Uvijek zanimljivi glazbeni gosti, posebni vizualni efekti, ponuda pića i hrane, kao i predivne Jägerette u posebnim odorama samo su dio cijele ledenohladne priče koja će biti ispisana u Domu mladih usred vrelog ljeta.

Ostalo je malo vremena, okupi ekipu i zaledimo najbolje trenutke zajedno.