„Reci DA“ i ostvari  Popust od 10% na opremanje enterijera

„Reci DA“ i ostvari  Popust od 10% na opremanje interijera za sve parove koji se vjenčaju u 2023. godini i opremaju novi dom!

Svim parovima koji se vjenčaju u 2023. godini te opremaju novi dom u tekućoj godini, Gala Home  Mostar , poklanja popust 10% na opremanje interijera.

Marketinška kampanja „Reci DA “ima za cilj upravo poticaj i olakšanje mladima za opremanje doma ,a  uz popust, nudi opremanje interijera na jednom mjestu.

Gala Home Showroom (https://www.galagroup.ba/virtual-tour/), kao vodeći salon interijera po mjeri, vodeći je lider u inspiriranju opremanja u regiji.

DecoLAB, kao srce izložbenog salona, omogućuje pregled pločastih materijala i raznovrsnih dekora, za opremanje kuhinje, spavaće sobe, dnevne sobe, hodnika, ormara, te cjelokupnog doma po mjeri.

\"\"

Prije odabira materijala i željenih dekora, uz vodstvo stručnog i ljubaznog osoblja, klijenti imaju na raspolaganju četiri moderno opremljene kuhinje. Izrađene od kvalitetnih materijala, uz bijelu tehniku, sudopere i slavine iz Gala Home ponude, vjerujemo da će Vam pružiti ideje za uređenje Vašeg doma.

Gala Home, kao ekskluzivni zastupnik Amica bijele tehnike (https://www.galagroup.ba/kategorija/bijela-tehnika/) , te zastupnik Elica napa (https://www.galagroup.ba/kategorija/bijela-tehnika/nape/elica/), pouzdan je uvoznik vodeće bijele tehnike. Pronađite nape, hladnjake, pećnice, ploče za kuhanje, 2u1 nape i ploče za kuhanje, mikrovalne pećnice i perilice posuđa po povoljnim cijenama i brzoj dostupnosti.

Također, sudoperi (https://www.galagroup.ba/kategorija/sudoperi-i-slavine/sudoperi/) i kuhinjske slavine (https://www.galagroup.ba/kategorija/sudoperi-i-slavine/slavine/), uz brojne praktične dodatke, dostupni su u Gala Home po pristupačnim cijenama te raznovrsnom izboru boja i materijala, uz kvalitetnu izradu i dugoročnost.

Uz pločaste materijale i dekore, kao i bijelu tehniku, sudopere i slavine, Gala Home je zastupnik okova potrebnih za izradu namještaja po mjeri, poštujući standarde kvalitete, dugoročnosti i jednostavnosti svakodnevnog korištenja.

Pronađite dodatni asortiman u Gala Home Showroom-u: dizajnerski namještaj Artisan, TV i audio opremu Bang&Olufsen (https://www.galagroup.ba/kategorija/bo/) i Loewe (https://www.galagroup.ba/loewe-2/), parkete Parky (https://www.galagroup.ba/parky/), drvne furnire Shinnoki (https://www.galagroup.ba/shinnoki/) i Querkus (https://www.galagroup.ba/querkus/), mineral Kerrock.

Uz bogati asortiman proizvoda i vlastiti Showroom, Gala Home posjeduje vlastiti strojni park s uslugama (https://www.galagroup.ba/usluge/) CNC rezanja, pravolinijskog i krivolinijskog kantiranja, Corpus Software, usluge dizajna interijera.

Ukoliko opremate novi dom, posjetite Gala Home Showroom i olakšajte si opremanje interijera po mjeri s bogatom ponudom proizvoda i usluga na jednom mjestu, te uz to, ostvarite popust 10% za sve parove koji se vjenčaju u 2023. godini.

Gala Home Showroom,
📍 Ortiješ, 88 000 Mostar
🌐 www.galagroup.ba