LIJEPA SI BAŠ TAKVA KAKVA JESI

Lijepo je sve što osjećate da je lijepo, jer: Vi ste lijepi u svakom pogledu. Nova CATRICE Limitirana kolekcija Beautiful.You. je sve o ljepoti – ali nije o idealima, već o izražavanju sebe u svoj svojoj ljepoti, punoj radosti i zabave!

Svestrani proizvodi u CATRICE Beautiful.You. kolekciji su upravo ono što trebate: Paleta sjenila za oči s 12 jedinstvenih nijansi, rumenilo od kreme do pudera u dvije boje, sjajilo za usne u tri nijanse i kopča za kosu.
Budi lijepa. Budi ti.

BEAUTIFUL.YOU. PALETA SJENA ZA OČI

\"\" \"\" \"\"

Beautiful. You. Ova slova u paleti sjenila CATRICE podsjećaju ljubiteljice ljepote da su apsolutno lijepe. 12 usklađenih boja palete sjenila savršene su za izražavanje njihove ljepote u svim njezinim aspektima. Svijetle do tamne, zlatne, ružičaste, crvene i smeđe nijanse omogućuju širok izbor kombinacija s različitim završecima zahvaljujući mat do svjetlucavim efektima. Papirnato pakiranje dolazi s ogledalom.
NMPC: 19,75 KM

BEAUTIFUL L.YOU. CREAM-TO-POWDER RUMENILO

\"\" \"\" \"\"

Budite lijepi na svoj način: Cream-To-Powder rumenilo dolazi u dvije jedinstvene boje i stvara prirodan, mat i proziran završetak. Tekstura kreme se u dodiru s kožom pretvara u puder i praktički se topi u koži. Rumenilo se lako blenda i ima moćno prekrivanje. Zahvaljujući integriranom ogledalu, Cream-To-Powder rumenilo omogućuje brzo osvježenje u bilo kojem trenutku.

NMPC: 9,85 KM

BEAUTIFUL.YOU. PLUMPING SJAJILO ZA USNE

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Ovo jedinstveno sjajilo za usne je must-have za izgled koji ističe vašu individualnu, prirodnu ljepotu. Lagana tekstura sa svojim intenzivnim bojama i sjajnim završetkom sadrži svjetlucave čestice koje daju usnama puni učinak i trenutno ih čine punijima. BEAUTIFUL.YOU Plumping sjajilo za usne dolazi u tri prekrasne boje: crvenoj, ružičastoj i narančastoj. Narančasta nijansa ima proziran završetak koji će sigurno laskati svakom tonu kože.

NMPC: 7,95 KM

BEAUTIFUL.YOU. ŠNALA ZA KOSU

\"\"

 

Svaki dan je dobar dan za kosu – CATRICE Beautiful.You. Kopča za kosu sigurno će svaku frizuru pretvoriti u privlačnu. Kopča za kosu dolazi u šarenom dizajnu i može se koristiti za različite frizure – bez obzira imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu.

NMPC: 7,95 KM