Prvo izdanje LADIES IN MAGAZINA

Dugo očekivano izdanje prvog bh. lifestyle magazina za poslovnu ženu u prodaji je od 01.marta!

Nastao kao kruna istoimenog i jednog od najuspješnijih projekata u BiH koji okuplja poslovne žene iz svih sfera poslovanja, LADIES IN MAGAZIN obrađivat će teme iz oblasti mode, ljepote, kulture, business-a, dizajna enterijera i svega onoga što je neophodno za lagodan i moderan životni stil savremene žene od 25 – 60 godina.

Na 130 stranica čitat ćete uspješne poslovne priče stvarnih žena, savjete vrhunskih modnih stručnjaka,  biti u toku sa najnovijim trendovima iz beauty industrije, pratiti aktuelna kulturna dešavanja i društvenu scenu BiH.

Naslovnu stranu prvog broja LADIES IN magazina simbolično smo prepustili dami koja stoji na čelu jedne od najvrijednijih bh. kulturnih institucija, a srdačna Marijela Margeta Hašimbegović nam je, kroz dnevnu formu dočarala kako izgleda dan direktorice Narodnog pozorišta.
Poznatom radijskom glasu i televizijskom licu, producentici i prezenterki N1 televizije, Emeli Burdžović dali smo težak zadatak. Pozvali smo je na izazov apstinencije od društvenih mreža pa nam je kroz sedmični dnevnik opisala kako život u savremenom dobu izgleda bez aktivnog učestvovanja na profilima društvenih mreža. Šarmantno, zabavno i poučno iskustvo.
Spojili smo naizgled nespojivo te smo u ulogu redovne kolumnistice našeg magazina stavili jednu od velikih muzičkih zvijezda bivše Jugoslavije Jasnu Gospić. Dama sa trenutnom adresom u Pragu, supruga i majka dvoje djece, prenosit će nam svoja bogata životna iskustva kroz kolumnu koja nosi naslov prema njenom prepoznatljivom hitu „U pet do pet“.
Još mnoštvo kvalitetnog, edukativnog i zabavnog sadržaja čeka vas u prvom broju LADIES IN MAGAZINA. Vjerujemo kako ćete uživati u sadržaju koji smo proteklih mjesec dana spremali za vas i radujemo se novim, neispričanim pričama koje ćete nam otkrivati kroz naredne brojeve LADIES IN magazina.