Posjetite Lynchburg na ovogodišnjem Demofestu

Jeste li ste ikada maštali da budete rock zvijezda? Ili da otputujete do Lynchburga, rodnog grada najpoznatijeg američkog viskija? Moguće je ako posjetite Jack Corner i nazdravite 10. rođendanu Demofesta na banjalučkom Kastelu

Dok nazdravljate Jack Daniel\’s viskijem s vašim prijateljima čeka vas putovanje u Lynchburg uz pomoć VR naočala, koje ća vam dočarati atmosferu rodnog gradića gospodina Jacka, provesti vas kroz destilariju i otkriti tajnu spravljanja viskija.

Ako ste pak sanjali da nekada zasvirate i osjetite okus života pravih rock zvijezda, dođite na Kastel i okušajte se u Jack Corneru u sviranju gitare. Akustična ljepotica biti će dostupna svim posjetiteljima koji žele da isprobaju nove akorde.

\"\"

Deseta godišnjica Demofesta proslaviti će se u velikom stilu. Pored regionalnih demo bendova koji iz godine u godinu slušaocima priređuju prave spektakle, ove godine na Kastelu imati će te priliku slušati neke od vodećih svjetskih imena poput Rudimentala, Freemasonsa , ali i regionalne zvijezde kao što su Dubioza Kolektiv, Edo Maajka i drugi. Zabava koja se definitivno ne propušta!

Usko vezan za svjetsku rock scenu, Jack Daniel\’s će i ove godine, u misiji podržavanja mladih bendova, kao što je činio i prethodne tri, nagraditi brendiranom gitarom, najboljeg gitaristu festivala.

  • Osjećaj pobjede na prošlogodišnjem Demofestu je bio izvanredan, a Jackova gitara se itekako koristi, čak smo jednu pjesmu snimili na njoj. Demofest nam je definitivno otvorio vrata, a naš plan je da sviramo na što više mjesta i što duže- otkrio nam je David, vlasnik Jackove gitare i gitarista prošlogodišnjeg pobjedničkog benda Degeneza.

Dobrim pričama koje Demofest stvara već 10 godina treba nazdraviti dobrim viskijem. Učinimo to zajedno uz Jack Daniel\’s.