Napravljen da odgovara današnjem načinu komuniciranja: Samsung Galaxy S9 i S9+

Samsung Galaxy S9 i S9+ su puni novih otkrića uz Super Slow-mo videozapis, najbolju kameru za snimanje pri slabom osvjetljenju i AR Emoji za osobniji način izražavanja

Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavio Samsung Galaxy S9 i S9+, pametne telefone koji maštovito reinterpretiraju način na koji komuniciramo, dijelimo i doživljavamo svijet. Napravljen u vremenu kada korisnici imaju povećanu potrebu za komuniciranjem i većim samoizražavanjem uz pomoć fotografija, video zapisa i emojia, Galaxy S9 i S9+ potiču inovativnost uz Samsungovu naprednu kameru. Redizajnirani, s novim dvostrukim otvorom blende koji poboljšava inovativnu kameru za snimanje pri slabom osvjetljenju, Super Slow-mo video mogućnosti i personalizirani AR Emoji, Galaxy S9 i S9+ omogućavaju korisnicima da ne propustite nijedan trenutak i da svaki dan bude nezaboravan.

Galaxy S9 i S9+ pružaju poboljšano iskustvo zabave uz moćne stereo zvučnike koji su podešeni pomoću AKG, vrhunski audio uz Dolby Atmos i profinjeni beskonačni ekran[1] od ruba do ruba – ključni element u Samsungovoj dizajnerskoj baštini. Osim toga, Galaxy S9 i S9+ dolaze s novom SmartThings aplikacijom, koja ujedinjuje Samsungove postojeće IoT usluge u jedinstveno pametno isksustvo.

 

\”Način na koji koristimo naše pametne telefone se promijenio jer su komunikacija i samoizražavanje evoluirali\”, izjavio je DJ Koh, predsjednik i šef sektora za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. \”S Galaxy S9 i S9+, maštovito smo reinterpretirali kameru na našem pametnom telefonu. Ne samo da Galaxy S9 i S9+ omogućavaju korisnicima da snime izvrsne fotografije i video zapise na bilo kojem mjestu, nego se radi o pametnom telefonu koji je dizajniran tako da im pomogne da se povežu sa drugima i da se izraze na svoj jedinstven i osoben način. \”

[1] Infinity Display: gotovo bez bezela, u potpunosti od stakla, sa zaslonokm od ruba do ruba.