Kako nositi dvije jarke boje na očima?

Na reviji kuće Oscar de la Renta za nadolazeću sezonu jesen/zima, vidjeli smo zanimljivu \”color block\” tehniku šminkanja očiju te ju poželjeli replicirati

Iako se ljeto i sezona koja slovi za onu u kojoj nam je šminka nešto odvažnija bliže kraju, čini se kako trendovi nalažu daljnje eksperimentiranje.

Ako pogledate rješenja za koja su se odlučili vodeći svjetski vizažisti prilikom revija na sedmicama mode za nadolazeću sezonu jesen/zima, vidjet ćete da se u fokusu često nalaze oči, i to na način koji smo do sada rijeđe viđali. Vidjeli smo tako bijeli tuš za oči kao alternativu crnom, sjenila jarkih boja, kao i opcije nekoliko jarkih boja na kapcima. Upravo takav look je predložio poznati vizažist Tom Pecheux na reviji kuće Oscar de la Renta.

\"\"

Sve ide u smjeru popularnog color blockinga i potpuno skretanje pažnje na oči, dok su svi ostali dijelovi lica našminkani vrlo decentno. Ako želite postići ovakav look, na licu trebate koristiti vrlo svijetle i lagane podloge te ići na tzv. porculanski izgled, dok usne trebaju biti u neutralnim nijansama koje se ne ističu.

\"\"

Što se tiče očiju, ključno je koristiti dobar primer. Nakon toga uz liniju kapka nanesete tuš (ili olovku) u jarkoj boji, pustite ga da se osuši te na kraju završite sjenilom u drugoj jarkoj boji. U nastavku pogledajte proizvode s kojima ćete ovaj look postići s lakoćom.

(buro247)