Kako ljeti njegovati masnu kožu lica?

Bilo da preferirate gelove ili pjene za umivanje, pronašli smo proizvode koji će udovoljiti svim zahtjevima masne kože

Svi oni koji imaju problema s pretjerano masnom kožom znaju da njihova preparativna kozmetika mora odgovoriti na osnovna dva izazova- sužavanje pora i otklanjanje sjaja s vidljivih područja lica. Kao i kod brojnih drugih problema kože, rješenje za ovaj problem nije jednostavno. Potencijalno mogu proći i godine prije nego što pronađate proizvod koji vam savršeno odgovara, a može se dogoditi i da će vam ukloniti višak sjaja, ali stvoriti neku drugu poteškoću.

Stoga je ključno zapamtiti da je svaka koža drugačija i zahtijeva individualni pristup. Uz to, želite li doista riješiti ovaj problem, posezanje za jeftinijim drogerijskim proizvodima uglavnom neće biti dovoljno.

U galeriji smo zato za vas izdvojili neke od najboljih proizvoda koje možete pronaći na tržištu i koji redoviti dobivaju samo najbolje recenzije od zadovoljnih korisnika širom  svijeta. Želite li isprobati sjajan gel za umivanje, preporučamo Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash brenda Kiehl\’s, koji će svojim protuupalnim i antiseptičkim djelovanjem umiriti nadraženu kožu. Imate li mješoviti tip kože, sjajno rješenje bi mogao biti Aroma Cleanse Fresh Purifying Gel kuće Decléor, koji sadrži ulje ylang ylanga te u isto vrijeme uklanja višak sebuma, ali i hidratizira. U nastavku pogledajte koje se još sjajne opcije nude…

(24sata.hr)