Jo Malone lansiran na bh. tržište

Jo Malone London, britanska kuća mirisa i životnog stila, sinonim je za jednostavne, elegantne kolonjske vode, svijeće, proizvode za kupanje i njegu tijela, te mirise za prostor, kreiran da slavi duh poklanjanja i velikodušnosti.

\"\"

Iz londonskog Marylebonea, kreativni studio oblikuje priču iza svakog mirisa. Svaki novi miris se zatim razvija u suradnji sa najuglednijim majstorima parfimerima, koristeći najkvalitenije sastojke. Mirisi koji su sinonimi za Britaniju: zvončići, kruške kralja Williama, drvo hrasta, lavanda, prožimaju naše proizvode i razigravaju našu maštu. Sve što radimo prožeto je prepoznatljivom britanskom duhovitošću, krativnošću i osjećajem za šarm i eleganciju. Od lansiranja pionirskog Lime Basil &Mandarin, Jo Malone London je ostao na čelu parfimerstva sa svojom upotrebom neočekivanih sastojaka. Naša filozofija Scent Pairinga (kombinovanja mirisa) omogućuje vam da uparite i personalizirate mirise kako biste se najistinitije izrazili i ostavili trajan dojam.

\"\"

Svaki miris dizajniran je za nošenje sam ili u slojevima s drugim mirisima, kako bi se miris prilagodio. Bilo da se radi o znaku pažnje ili najveličanstvenijoj gesti, svaki poklon predstavljamo u našoj legendarnoj kremastoj ili crnoj kutiji, s više dostupnih usluga personalizacije pakiranja i proizvoda.O brendu Jo Malone London: od 1994. Jo Malone London stvara paletu iznimno jednostavnih, elegantnih mirisa i njeguje svijet u kojem se prepuštamo svakom osjetilu. Estée Lauder Companies Inc. 1999. akvizira Jo Malone London, a brend je danas svjetski poznat po svojim neočekivanim mirisima i izrazito britanskom karakteru.

\"\"

O brendu Jo Malone London: od 1994. Jo Malone London stvara paletu iznimno jednostavnih, elegantnih mirisa i njeguje svijet u kojem se prepuštamo svakom osjetilu. Estée Lauder Companies Inc. 1999. akvizira Jo Malone London, a brend je danas svjetski poznat po svojim neočekivanim mirisima i izrazito britanskom karakteru.