Fenty Beauty By Rihanna Invisimatte Blotting Powder

Poznata svjetska muzička zvijezda – Rihanna, posljednjih godina izgradila pravo malo carstvo ljepote i mode vrijedno milijarde dolara

Pjevačica očigledno nije mogla propustiti ovu sjajnu priliku za plasman proizvoda čija bi reklama tokom Super Bowla u uobičajenim uvjetima koštala između vrtoglavih 6 i 7 miliona dolara! Naime, usred nastupa, Rihanna se odlučila dotjerati, nanoseći prozirni puder u prahu – Fenty Beauty By Rihanna Invisimatte Blotting Powder. Vjerni kupci odmah su prepoznali ovaj kultni proizvod koji je već godinama jedan od najbolje ocijenjenih Fenty proizvoda, a koji je nakon Super Bowla, pogađate, jedan od najtraženijih make up proizvoda uopće!

\"\"

Riječ je o završnom, upijajućem puderu koji odgovara svim tipovima kože i koji savršeno rješava problem viška sjaja i masnoće na vašem licu. Ovaj Invisimatte puder odličan je proizvod za korištenje u pokretu, zbog čega je sastavni dio torbica hiljada zadovoljnih korisnica – koje tvrde kako je Rihannin Blotting Powder apsolutni must-have proizvod za sve ljubitelje besprijekornog make-upa, a posebno u situacijama kada je prekomjerno znojenje itekako moguće.
\"\"