Dejana Rosuljaš: Proizvodi iz moje kozmetičke torbice

Dejana Rosuljaš, novinarka je, voditeljica, te influenserica. Poznata je po svom besprijekornom izgledu, pa nas je zanimalo šta se sve nalazi u njenoj beauty torbici – kako bi svakog dana izgledala njegovana i lijepa…

\"\"

Lancome Renergie H.C.F. triple serum – otkrila sam prije godinu i oduševljena. Ten čini ujednačenim, a koža je mekša i zaglađenija. Proizvod koji vrijedi svakog novčića.

\"\"

L\’Oreal Perfect Slim by superliner – veoma precizan i tanak ajlajner s kojim izvučem liniju na oku u nekoliko sekundi. Preporuka za početnike.

\"\"

 

\"\"

Maskare često mijenjam i s njima eksperimentiram, no posljednjih nekoliko mjeseci tu su L\’Oreal Volume Million Lashes i još bolja Las Paradise od L\’Oreala sa kojom su trepavice perfektno guste, no ima manu da joj iz pakovanja izlazi sadržaj pri zavrtanju i odvrtanju, pa mi konstantno neseser prlja.

\"\"

\"\"

Naj Oleari  Lovely Cheek Blush – pravo otkriće – kada su u pitanju rumenila, savršena zdrava roze boja, intenziteta – baš koliko je potrebno, a pakovanje preslatko.

\"\"

Guerlain Ecrin 4 Couleurs Les Ombres Turandot 500 – idealna kombinacija zemljanih boja, paletica od četiri sjene koja stane u svaki neseser i koja je uvijek uz mene na putu.

\"\"

Chanel Coco Mademoiselle – parfem koji godinama koristim i koji ne mijenjam. Klasik. Za sva vremena.

\"\"

U posljednje vrijeme najčešće mi je crveni ruž na usnama, imam nekoliko favorita, ali evo ovom prilikom ću izdvojiti ruž koji ima takvu četkicu – da se jednostavno, a precizno aplicira na usne, a i dugotrajan je –YSL 62R100

\"\"

Armani power fabric longer high cover foundation – puder za lice, lijepe pokrivne moći, a pri tome daje lagan i prirodan izgled licu.

\"\"

Dior show on set brow – nijansa 01- maskara za obrve za plavuše, drži ih na mjestu i boja je prirodna.

\"\"

U ljetnim mjesecima za hidrataciju lica volim koristiti serum prirodne kozmetike Rossen HA FILLER Hyaluronic Hydrating gel – zbog njegove lagane teksture, a maksimalnog učinka.

\"\"