DEICHMANN nastavlja svoju uspješnu saradnju sa Ellie Goulding

Nakon uspješnog lansiranja svoje prve kolekcije obuće za sezonu proljeće/ljeto 2017, britanska pjevačica Ellie Goulding nastavlja saradnju sa DEICHMANNOM za kolekciju jesen/zima. Prodaja novih modela počinje u odabranim prodavnicama od 28. augusta 2017. godine…

Najnovija kolekcija jesen/zima obuhvata 40 modela, koji nose Ellien potpis. Kolekcija se sastoji od ležernih modela, elegantnih štikli, gležnjača u rock stilu, klasičnih čizama, planinarskih cipela i ekstravagantnih čizama preko koljena.

\"\"

Jake boje, raznolikost materijala, nitne u stilu rock zvijezde i kopče pozivaju fanove Ellie i mode da slave sopstveni stil.

Upravo pod tim motom „Zapanji svojim izgledom”, pjevačica je zajedno sa najvećim evropskim maloprodajnim lancem obuće DEICHMANN u ovoj godini prvo odabrala kolekciju obuće za ljeto, koja je bila obilježena šarenim espadrilama i cipelama s punom petom, patikama u rok stilu i elegantnim cipelama na vezanje. Promocija ove kolekcije za evropsko tržište  održana je u mjesecu februaru u Londonu.

\"\"

Kao i kod prve kampanje, novi motivi su djelo svjetski slavnog fotografa Louiea Banksa. Prateći televizijski spot, koji je rađen pod režijom Emila Nava, koji je poznat po svojoj saradnji sa Rihannom, Selenom Gomez, Calvin Harissom i Ed Sheeranom, daje uvid iza kulisa koncertne turneje britanske pop zvijezde i dozvoljava gledaocima da prisustvuju zvučnoj probi, na bini ili u garderobi u blizini pjevačice.

„Velika mi je radost  nastaviti uspješnu saradnju sa DEICHMANNOM i da svojom kolekcijom jesen/zima mogu izraziti dio mog ličnog stila“ kaže Ellie Goulding.

Nova kolekcija „Ellie Goulding for DEICHMANN“ je dostupna od 28. augusta u odabranim. Cijena modela se kreće od 49,90 KM do 99,90 KM.

Kolekcija će se prodavati u ukupno 21 evropskoj zemlji u prodavnicama i online shopovima DEICHMANN grupacije.