Da li ste čuli za okruglu bankovnu karticu?

Zamislite trenutak, odlazite u kupovinu, proizvod plaćate svojom okruglom bankarskom karticom, usput nešto i uštedite i time zaokružite cjelokupnu priču. Zvuči skoro pa nemoguće, zar ne? Međutim, novi štedni proizvod MF banke će vas uvjeriti u suprotno.

Potpuno nesvakidašnji, inovativni način štednje je u ponudi za već postojeće klijente MF banke, ali i za one koji će to tek postati. Riječ je o novoj kartici kasici i ne, ona zapravo nije okrugla, ali štedi.

O čemu se zapravo radi?

Sigurno vam se često znalo desiti da vam nakon kupovine ostane nešto i kusura, koji po povratku iz radnje odvajate za \’crne\’ dane, zimske gume ili neko putovanje iz snova. Na primjer, u butiku pronađete košulju za kojom već dugo tragate. Račun za nju iznosi 49,20KM te prilikom plaćanja, dajete novčanicu od 50KM. Vaš kusur iznosi 0,80 feninga te isti ostavljate po strani, štedite.

\"\"

Upravo tu naviku koju mnogo ljudi već ima, MF banka preslikava u novi bankarski proizvod. U praksi, svakom korisniku Visa Debit kartice MF banke nudi se mogućnost da prilikom obavljenog kartičnog plaćanja iznos \’zaokruži\’ na prvi sljedeći – u iznosima od 1KM, 5KM ili 10KM. Pri svakoj transakciji razliku između cijene robe ili usluge plaćene Visa karticom i iznosa na koji je korisnik \’zaokružio\’, banka prenosi, na drugi transakcioni račun ili račun štednje.

Ovakav novi način štednje je izuzetno koristan za sve one koji žele uštedjeti novac bez dodatnih napora. MF banka je ovu uslugu osmislila kako bi klijentima omogućila jednostavnu i praktičnu štednju, a da pri tom ne moraju aktivno planirati svoje buduće rashode.

MF banka je domaća finansijska institucija koja svojim korisnicima pruža kompletnu finansijsku podršku visokog kvaliteta. Shodno tome, svi postojeći klijenti, ali i oni koji to žele postati, odlaskom do najbliže poslovnice MF banke, mogu preuzeti svoju „okruglu“ karticu i uvjeriti se da je moguće u istom trenutku i trošiti i štedjeti.

MF BANKA VAM POKLANJA

MF banka poklanja brandirani ceger svakom čitaocu LADIES IN časopisa koji se u periodu od 1. do 30. aprila odluči otvoriti štedni račun u ovoj banci i upustiti u jedinstveni način štednje. Vaše je samo da isječete bon i dođete u jednu od poslovnica MF banke po poklon i vašu \”Karticu kasicu\”.