CHANEL CRUISE KOLEKCIJA ZA 2023./2024.

Palme, zalazak sunca iznad okeana, blještavilo prošlih decenija, inspiracija LA lifestyleom… sve je to bilo moguće doživjeti na reviji održanoj na prostoru legendarnog filmskog studija Paramount.

Za one čije modno sjećanje seže šesnaest godina unazad prisjetit će se Chanel Cruise modne revije također održane u LA-u kada su modeli na pistu (doslovno avio-pistu u Santa Monici) izlazili kroz vrata privatnog aviona. Bila je to jedna od revija za pamćenje, a sada je reinterpretirana prikazom Cruise kolekcije za 2023/24.

\"\"

Osim što je čitav događaj bio spektakularno promovisan, i što su ga podržale zvijezde poput Margot Robbie, Kristen Stewart, Riley Keough, Issa Rae i Marion Cotillard, važan dio mozaika bilo je i otvarenje najvećeg Chanel butika u SAD-u na Rodeo Driveu prošle sedmice.

\"\"

Sve kako bi se na najbolji način istakla veza Chanela i Hollywooda, a sama revija  komunicirana kao “One Night Only\” događaj zaokružila je tu vezu, ali ne na način kako bi možda očekivali na prvu uz crveni tepih i filmske vizure, već autentičnim Los Angelosom – na sportskom terenu, piše wall.hr.

\"\"

\"\" \"\"

FOTO: Chanal