Catherine Middleton: Riskantna haljina s kojom se lako može napraviti kiks

Catherine Middleton pojavila se na komemoraciji u Belgiji u prekrasnoj modnoj kombinaciji. No, jedan nesvakidašnji detalj zapeo nam je za oko

Middleton je velika simpatizerka kaput-haljina, što nije neka tajna. S najnovijim izdanjem ovog odjevnog komada privukla je pažnju zbog jednog netipičnog detalja.

Naime, vojvotkinja od Cambridgea odjenula je svijetlu kaput-haljinu dizajnerice Catherine Walker koja nije bila na kopčanje kao inače, nego je imala patentni zatvarač.

\"\"

Riječ o pomalo riskantnom odabiru s obzirom na to da zatvarač prati cijelu dužinu haljine, od dekoltea do koljena, te se haljina jedino na taj vrlo jednostavan način može otkopčati.

Haljina je ukrašena prekrasnim čipkanim detaljima, a vojvotkinja je look upotpunila jednostavnim štiklama od brušene kože u puderasto ružičastoj boji, torbicom slične nijanse, šeširom te bisernim naušnicama i brošem.

Kaput-haljina čest je odabir lijepe Catherine, ali u njenoj garderobi nalazi se tek nekoliko ovakvih modela sa zatvaračem i većinom je riječ o zimskim varijantama. Sličnu haljinu iste dizajnerice odjenula je i prošle godine za proslavu 90. rođendana kraljice Elizabete II.

(Zadovoljna. hr)