Business Leadership Conference u Sarajevu: Pouzdanost tima, siguran put do uspjeha

Centralna tema ovogodišnje Business leadership konferencije je pouzdanost.

Teško je i zamisliti svakodnevni život bez pouzdanih partnera, pouzdanih informacija i pouzdanih saradnika. Kategorija pouzdanosti je jedna od najvažnijih kategorija za stabilan rast i razvoj poslovanja

Ove godine na Business Leadership konferenciji su najbolji govornici, koji će zasigurno privući pažnju javnosti: Srećko Nakić (Atlantic Group), Berin Alagić (Bosnalijek), Ismir Omeragić (Valicon), Tomislav Cvitanušić (Motivacijski govornik), Igor Todorovac (Hayat TV), Nikola Marković (BHRT)…

Business Leadership Conference se drugi put organizira u Sarajevu, 9. marta ove godine. Konferenciju organizira In Academy u saradnji sa agencijom Altermedia d.o.o Sarajevo, vodeći ponuđači na tržištu poslovne edukacije u Bosni i Hercegovini.

Konferencija naziva “Pouzdanost tima, siguran put do uspjeha”  je zamišljena kao jednodnevni event, namijenjen liderima kompanija. Organizira se s ciljem isticanja važnosti sinergije između najboljih  praksi iz oblasti Leadershipa i najboljih poslovnih rješenja. Govorit će se o važnosti liderstva i razgovarati o biznisu.

Na konferenciji se očekuje više od 200 vlasnika, direktora i executive managera najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini.