YOU by Armani: Novi mirisni dijalog između žene i muškarca

Armani je ovo ljeto rezervirao za dva nova mirisa, dame će moći uživati u notama mirisa \”Because it\’s YOU\”, a gospoda će mirisati na \”Stronger with YOU\”

Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao urban i energičan brand koji odiše mladošću, slobodom i pozitivnom energijom: nešto eksperimentalnija verzija stila matičnog branda. Emporio Armani se profilirao u liniju za žene i muškarce koji slobodno uživaju u svemu što čine.

\"\"

  • Za mene je Emporio još od samog početka omiljeni medij za \’ispitivanje terena\’. Promatrajući svakodnevni život, otkrivam u kojem smjeru valja krenuti. Iako je prožima mladenački duh, kolekcija nije namijenjena isključivo dvadesetogodišnjacima, već i onima koji se žele osjećati mladima bez obzira na godine te pritom zadržati profinjenost i eleganciju – kaže Giorgio Armani.

Potraživši nadahnuće u svim dijelovima svijeta, Giorgio Armani je 1998. kreirao prve mirise za Emporio Armani s modernim, multikulturalnim prizvukom. 2017. je godina za dva nova mirisa: Because it\’s you for her i Stronger with you for him, koji odražavaju savremeni način života i obraćaju se novoj generaciji.

\"\"\"\"

Dva naziva – dvije fraze kojima započinje ljubavni dijalog predstavljen u nizu kratkih filmova redatelja Fabiena Constanta, u kojima glavne uloge tumače Matilda Lutz i James Jagger.

\"\"

Matilda i James glume Lauru i Paula, par koji svaki dan iskušava snagu svoje ljubavi. Priča se odigrava u samom centru velike svjetske metropole i prikazuje ljubavnu priču 21. stoljeća. Matilda i James doživljavaju ljubav koja ih čini jačima i zbog koje im sve izgleda moguće – ljubav koja ih pokreće i mijenja nabolje, širi perspektivu i čini ispunjenijim osobama. Baš poput zaštitnog znaka branda Emporio Armani:

  • Odabrali smo orla zbog toga što smo znali da će ljudi odmah razumjeti što on simbolizira – želju za dosizanjem nebeskih visina – pojašnjava Giorgio Armani.

Zajedno možemo letjeti do nebeskih visina, zajedno smo nezaustavljivi. Filmovi prikazuju tri crtice iz života u kojima Paul i Laura svaku situaciju pretvaraju u pozitivno iskustvo ispunjeno hedonizmom. Naslovi zvuče poput „ljubavne mantre“, koja im daje nesvakidašnju moć i vjeru u ljubav koja raste svakim danom.

Ovo je novi dijalog između muškarca i žene: suvremen, pozitivan i uravnotežen.

Mirisni duo jednake snage. Jedan, savršeno ženstven. Drugi, raskošno muževan. Komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo.

https://www.youtube.com/watch?v=5xWQfTw-Zpo

 

Za nju / BECAUSE IT’S YOU

\"\"

Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Što očaravajuća mlada žena krije duboko u srcu? Njezin je miris izrazito ženstven, intuitivan i strastven. Odmah vas opija njezin šarm, poput opojnog, sofisticiranog apsoluta ruže. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost. Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

Za njega / STRONGER WITH YOU

\"\"

On je uronjen u sadašnji trenutak i suvremeni način života. Nepredvidljiv je i originalan, poput pikantnog akorda u gornjim notama – spoja kardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice. Zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću, koje odražava nota kadulje u srcu mirisa. U komunikaciju unosi dozu senzualnosti, baš poput magnetično privlačnog spoja note Vanilla Jungle Essence™ i slatkog akorda kestena: STRONGER WITH YOU.

   Obećanje u bočici

Pročišćene linije i jasni oblici prepoznatljivo su obilježje stila Giorgija Armanija. Bočice ovih mirisa su ponajprije senzualne: zaobljeni oblici i obline podsjećaju na muška ramena i ženske bokove. Jednostavna bočica pročišćenih linija pravo je umjetničko djelo.

Kao poveznica između muškog i ženskog mirisa, okrugao metalni čep daje dodatnu dozu suptilne elegancije. Ispod se nalaze dva spojena prstena, poput tijela isprepletenih u zagrljaju.

Slovo ‘O’ u riječi ‘YOU’ također podsjeća na dva prstena koji simboliziraju bezuvjetnu, strastvenu ljubav.

Novi mirisi branda Emporio Armani bit će u prodaji  od 15. jula 2017.

Informativne cijene:

EMPORIO SHE EDP 30ML Parfemska voda u spreju. 30 ml 97 BAM
EMPORIO SHE EDP 50ML Parfemska voda u spreju. 50 ml 140 BAM
EMPORIO SHE EDP100ML Parfemska voda u spreju. 100 ml 193 BAM
EMPO SHE LAIT FL200ML Mlijeko za tijelo. 200 ml 78 BAM
EMPORIO SHE GEL DOUCHE FL200ML Gel za tuširanje. 200 ml 72 BAM
EMPORIO HE EDT 30ML Toaletna voda u spreju. 30 ml 93 BAM
EMPORIO HE EDT 50ML Toaletna voda u spreju. 50 ml 114 BAM
EMPORIO HE EDT 100ML Toaletna voda u spreju. 100 ml 156 BAM
EMPORIO HE GEL DOUCHE 200ML Gel za tuširanje. 200 ml 64 BAM
EMPORIO HE SOIN BARBE T75ML OS Hidratantna mirisna njega za bradu. 75 ml 48 BAM