Zavirite u novu kolekciju brenda COCOPAT

Pastelne boje, 3D cvjetići, najkvalitetniji materijali i prekrasan dizajn su epiteti kojima bi drage dame iz Cocopat \”radionice\” opisale svoju novu proljetnu kolekciju

\” Ono što bismo izdvojile na samom početku kao highlight cijele kolekcije je naš novi model Cvita koju krase 3D cvjetići na preklopu torbe ili na remenu. Sudeći i po ponudi vodećih svjetskih dizajnera, ovo proljeće i ljeto torbe sa 3D cvjetićima će biti apsolutni hit. Trudimo se da COCOPAT uvijek ide u korak sa modnim trendovima i ponosne smo što jedni od prvih na našim prostorima koji su predstavili upravo jedan ovakav hit model \” – rekle su nam krasne Cocopat dame.

Model Cvita je jedna od najzahtjevnijih torbi i za njenu izradu je potrebno najviše vremena. Osim Cvite, tu je i još jedan novi model – Eva. Velika prostrana torba, za sve poslovne žene u koju mogu stati sve ženske potrepštine.

\"\"

\”Mama je zaslužna za njen dizajn jer je upravo njoj trebala jedna velika torba\” – komentirala je Patricija Kordić, jedna od osnivačica i dizajnerica branda Cocopat.

Uz Cvitu i Evu  dame su predstavile su i nekoliko njihovih najpopularnijih modela (Baby Una i Sofia) u novim kombinacijama boja. Baby Una je i dalje njihov best seller, ali sa pojavljivanjem Cvite mislimo da ima opasnu konkurenciju.

Za fotografije je zaslužna Maja Topčagić, koja je fotkala  na prekrasnim sarajevskim ulicama, a sve fotke su prozračne, opuštene, vedre i u streetstyle duhu.

\"\"

\” Cocopat torbe vidimo na prirodnim djevojkama osebujnog modnog izražaja. Upravo zato smo pozvale Ajlu Hodžić i Hanu Spahić da budu dio naše proljetne priče. Ajla (@ma_petite_blog) je jedna od naših najboljih modnih blogerki, prirodna ljepotica koja je na snimanje došla bez trunke šminke. Obožavamo njezin jedinstveni modni stil, ona može savršeno iznijeti kombinaciju koja vam na prvu izgleda totalno nespojiva.

\"\"

Hana (@noorofmyeyes) nas je osvojila svojom karizmom, ta djevojka vam automatski uljepša dan svojim osmijehom. Vlasnica je jedna od najljepšeg instagram profila u regionu. Kao stjuardesa je proputovala cijeli svijet a nas je kroz svoje fotkice svaki put vodila na sve egzotične destinacije. Obožavamo njen stil i njen nevjerovatan osjećaj za lijepo.

\"\"

Iako nismo imale priliku da se često družimo, imale smo osjećaj kao da se znamo godinama, a prohladni martovski dan je prošao uz smijeh i zabavu. Rezultatima smo i više nego zadovoljni, a Maja je savršeno prenijela pozitivnu atmosferu koja je vladala na fotke \” – objasnila nam je Patricija.

\"\"

Za kraj se želimo zahvaliti svim našim klijenticama, svim djevojkama koje nas vjerno prate i svima koji cijene kvalitet jer je upravo kvalitet ono što nas izdvaja u moru sličnih brendova. Hvala vam za ljubav i nesebičnu podršku, vi ste razlog zbog kojeg je svaka naša nova kolekcija još bolja od prethodne.
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"\"\"

 

Modeli, stajling, make up: Ajla Hodžić, Hana Spahić, Patricia Kordić
Fotografije: Maja Topčagić
Torbe: COCOPAT