Šta nam donosi osma sezona serije \”Okružen mrtvima\”

 FOX, vodeći svjetski brend na polju zabave i dio kompanije „Fox Network Group“ najavljuje internacionalnu premijeru osme sezone serije „Okružen mrtvima“ za 23. oktobar na svim FOX kanalima, na više od 125 tržišta, u roku od 24 sata nakon premijere u Sjedinjenim Američkim Državama. Fanovi iz različitih zemalja moći će da se uključe u dugo iščekivanu premijeru nove sezone 23. oktobra

Kao i kod prethodnih sezona, osmo poglavlje imat će 16 epizoda i emitovat će se iz dva dijela: prvih osam epizoda počevši od 23. oktobra, a poslednjih osam sa početkom u februaru 2018.

Zasnovana na stripu Roberta Kirkmana u izdanju kompanije „Image Comics“, serija „Okružen mrtvima“ je najglednija drama za odrasle između 18 i 49 godina u posljednje četiri godine. Serija „Okružen mrtvima“ prati priču o mjesecima i godinama nakon zombi apokalipse, o grupi preživjelih koje predvodi policajac Rik Grajms, u potrazi za bezbjednim i sigurnim domom. Izvršni producenti serije koju su kritičari opisivali kao „istinski fenomen“ (Varajeti) su Skot M. Gimpl, Robert Kirkman, Gejl En Herd, Dejvid Alpert, Greg Nikotero i Tom Lus.