Somersby Mandarina –  usklađena kombinacija kiselosti i slatkoće

0% ALKOHOLA , 100% SOMERSBY – Zar to nije divno?

Sjajan saveznik opuštanja, osvježenja i zabave, omiljeni cider Somersby donosi nova iznenađenja za vaše nepce! Nakon neodoljivog okusa Somerby jagoda i limeta, sa kojim su mnogi već kreirali sjajne ljetne uspomene i nastavili uživati opuštajuću jesen i prazničnu zimu, uskoro na police prodavnica širom BiH, ali i kafića, slatičarnica i restorana, stiže nova prekrasna voćna kombinacija osvježavajućeg kiselog okusa ali i slatkoće mandarine, Somersby Mandarine, također sa 0% alkohola.

\"\"Nevjerovatan uspjeh apsolutno autentičnog pjenušca Somersby jagoda & limeta, čiji je okus zrelih jagoda i opojno kisele limete bio izbor broj jedan brojih ljubitelja cidera u BiH od samog lansiranja proizvoda, podstakao je ovaj brend da u svoj portfolio uvede novi, podjednako iznenađujući i neodoljivi okus.

Tako nakon ružičastog, Somersby bh. potrošačima ubrzo “servira” narandžasti pjenušac, kreiran za nova bezbrižna uživanja.

Okus jednog od najomiljenih citrusa – mandarine prijatno je pikantan uz slatkoću koja traje, nudeći posebnu punoću i sočnost ovom cideru kojeg je, bez obzira na godišnje doba, najbolje servirati u čaši ispunjenoj kockicama leda.

Živopisni recept balansira savršeno usklađene krajnosti, a napravljen je za uživanje u bezbrižnim trenucima sa porodicom i prijateljima, na zabavama gdje dobro raspoloženje dolazi u društvu pjenušca bez alkohola. Idealan je ako je njegova temperatura serviranja 5°C, a dobro ide uz jela koja sadrže meso od peradi ali i deserte.

U vrijeme kada se bude boje, zemlja cvjeta a priroda donosi nove plodove, optimizam proljeća začinite novim “narandžastim okusom” uzbudljivog Somersby Mandarine sa 0% alkohola. Za one koji pak radije biraju ružičastu, nećemo naći zamjerke. Podjednako zadovoljstvo garantuje neponovljiva receptura svih okusa najpopularnijeg cidera – Somersbyja.