Sandler Treining za profesionalce održan i u Tuzli

Nakon Sarajeva gdje je početkom juna ove godine prvi put predstavljen SANDLER koncept razmišljanja u segmentu prodaje, odražan je novi ciklus treninga u Tuzli…

Cilj treninga bio je osloboditi se zabluda, tradicionalnog načina prodaje, ne pratiti tuđi, već kreirati svoj Sistem za prodaju. Trening je vodio Dragan Vojvodić, Sandler trener, koji je svim učesnicima ponudio objašnjenja kroz praktična iskustva koja će uveliko olakšati realizaciju planova prodaje.

\"\"

Polaznici koji su se odlučili da Sandler Trener bude njihov učitelj, naučili su kako riješiti najdublji konflikt koji ih odvlači od uspjeha, prepoznati ponašanje koje nije produktivno i graditi ponašanje koje vodi ka uspjehu. Naučili su da je odgovornost sposobnost davanja odgovora na zadatke koje postavlja život i da je najveća ljudska sloboda – biti slobodan od zabluda, i da u profesionalnoj prodaji mogu hraniti ili svoj ego i pratiti tuđi sistem, ili imati svoj Sistem prodaje i hraniti porodicu ili kompaniju u kojoj rade, ali nikako i jedno i drugo. Pravi izbor je ovo drugo.

\"\"

Sudionici treninga bili su predstvanici vodećih bh. kompanija, kojima su dodijeljeni i certifikati o uspješno savladanim osnovama Sandler Sistema Prodaje, razumijevanju Sandler rječnika i koncepta što predstavlja osnovu za njihov dalji razvoj.

\"\"

S obzirom na veliki interes za edukacijom ovog tipa i u drugim gradovima, organizatori, Altermedia d.o.o., eksluzivni predstavnik za cijelu Bosnu I Hercegovinu će naknadno najaviti organizaciju novih ciklusa treninga.

\"\"

Sandler Trening je svjetska kompanija koja je osnovana 1967 godine i koja djeluje preko 250 centara u 27 zemalja. Osnivač David Sandler je osnovao Sandler System Prodaje, metodologiju već izvan vremena u kojem je živio kroz koncept “reinforcement treninga (ojačavajućih treninga malih ali konstantnih promena)” koje su dovodile do velikih jer je odlično poznavao ljudsko ponašanje i na koji način odrasli uče.