Riri Fashion i Modis – moda i usluga za sve ukuse i stilove

Riri High Fashion je brend koji se trudi ženama ponuditi nešto drugačije, unikatno

 

Odjeća ovog brenda je nešto što trebate imati u svom ormaru, a možete je obući u raznim prilikama.

 

Budite svoje, prisutne, samouvjerene i drugačije. Uz Riri je sve navedeno moguće.

 

 

Munira Rira Mahmutović, vlasnica ovog brenda ujedno je vlasnica i medicinsko-kozmetičkog salona Modis u Sarajevu, aromaterapeutkinja i diplomirana kozmetologinja, a od djetinjstva gaji ljubav prema ljepoti i modi. Riječ je o salonu koji nudi širok spektar usluga s jednim ciljem – da zadovolje sve potrebe klijenata za ljepotom i opuštanjem.

 

 

– U frizerskom dijelu našeg salona, profesionalni frizeri su tu da vam pruže najbolje usluge šišanja, friziranja i farbanja kose. Bez obzira na to da li želite osvježiti svoj izgled novom frizurom, promijeniti boju kose ili jednostavno osvježiti postojeću, naši stručnjaci će se pobrinuti da izađete iz salona sa osmijehom na licu, poručili su iz ovog salona.

 

Kozmetički dio ovog salona nudi raznovrsne estetsko – kozmetičke tretmane za lice koji će vašu kožu učiniti blistavom i zdravom.

 

 

– Naši specijalisti za estetske tretmane su tu za vas – za osvježenje i podmlađivanje lica, dok anticelulitni tretmani i masaže pomažu u postizanju glatke i zategnute kože tijela. Također, nudimo tretman henna obrva za prirodan i dugotrajan izgled vaših obrva, kao i profesionalnu njegu noktiju koja će upotpuniti vaš stil, kažu iz Modisa.