Pariska inspiracija: Neka vam balkon izgleda kao da je pored Eiffelovog tornja

Prizori prekrasnih balkona i terasa nezaobilazni su kada mislimo na grad ljubavi i svjetlosti – Pariz. Oni su stvarno jedan od najprepoznatljivih detalja Francuske i njenog glavnog grada. Prekrasnim pariskim balkonima stvarno rijetko tko može odoljeti

Balkoni i terase Pariza vječna su inspiracija mnogima u svijetu prilikom uređenja takvih prostora. To ne čudi jer ljepota pariškog stila leži u ispreplitanju jednostavnosti i elegancije.

Tako je ugođaj pariških balkona zapravo vrlo lako za postići. Naglasak je na svega nekoliko ključnih elemenata i detalja.

\"\"

Najvažniji od njih je zasigurno prekrasan željezni namještaj. Upravo iz željeznog stola i stolica najviše izvire pariški šik. Sljedeći jako bitan element pariškog eksterijera je zelenilo. Brojne teglice pune raznih biljaka i cvijeća najljepši su ukrasi svakog pariškog balkona.

\"\"

Nezaobilazni detalji su i vanjske lampe koje izgledom podsjećaju na fenjere ili lanterne.

Također, brojne pariške terase često su natkrivene crvenim tendama. Na našim balkonima dašak ove žive boje u obliku crvenog suncobrana odlična je zamjena.

\"\"

Kad god je sunčano Parižani obožavaju što više vremena provoditi na svojim terasama i balkonima, a pogotovo vole ispijati jutarnju kavu i doručkovati.

\"\"

Eiffelov toranj ne morate zamišljati, već ga pronađite na nekom detalju poput podmetača, slušajte prepoznatljive francuske melodije i uživajte poput prave Parižanke.

(Zadovoljna.hr)