Ovako ekipa LADIES IN magazina priprema prvi broj

Prvi broj LADIES IN magazina je u pripremi, a vrijedna ekipa kompanije Altermedia, u čijem je izdavaštvu i pomenuti magazin, je na vrhu zadatka.  Posljednji dani protiču u užurbanoj, pozitivnoj i radnoj atmosferi i sa nestrpljenjem se očekuje dan kada će LADIES IN magazin biti u prodaji.

LADIES IN magazin nastaje kao kruna najuspješnijeg projekta u BiH koji posljednjih godinu dana okuplja poslovne žene iz svih sfera poslovanja. Ladies In event koji se svaki mjesec održava u tri bh. grada (Sarajevo, Tuzla, Banja Luka) promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga te okuplja sve pripadnice nježnijeg spola na jednom mjestu pružajući priliku za razmjenu iskustava i upješnih poslovnih ali i životnih priča.

Preko 200 žena koje se okupe svaki mjesec u tri nabrojana grada izrazilo je želju da Ladies In event dobije i drugu dimenziju te je tako nastala i potreba za pokretanjem jedinstvenog lifestyle magazina za uspješnu, poslovnu, modernu i urbanu ženu kojoj ćemo početkom svakog mjeseca ponuditi edukativan, zanimljiv i cjelovit sadržaj.

 

U prodaji je od 28.2.2017.