Održana prva „Etno Urban Fasion“ revija

U hotelu „Malak Regency\” u četvrtak, 13. 04. 2017. godine je održana prva „Etno Urban Fashion“ revija, kojom je Etno Urban Fashion studio najavio početak svog modnog rada

Revija je pokazala izraz udobnosti, mode i stila. Kreacije ženstvenosti, kvalitetnih i prozračnih materijala, romantične, jasne i nosive forme neopterečene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju, od etno do urbanih crta.

Revija je bila drugačija od uobičajenih. Nosile su je žene koje su veoma uspješne u različitim poljima profesionalnog djelovanja i rada. Doktorice i magistrice, profesorice, pravnice, ekonomistkinje, novinarke, direktorice, studentkinje, majke.

\"\"

Vizija Etno Urban tima je moda prilagođena svima onima koji žele da im odjeća bude neka vrsta duhovne, kulturološke, profesionalne  i intelektualne podrške.

Revija je bila neuobičajena i po tome što su ideju od pokretanju etno urban fashion priče počele tri žene iz različitih oblasti profesionalnog rada: doktorica, ekonomistkinja i profesorica. Uz kafu i neformalni razgovor da im je teško naći odjeću  za svakododnevne ili svečane prilike koja zadovoljava njihove pojedinačne modne ukuse.

\"\"

U srijedu su dobile ideju, a već u petak bile u avionu, krenule su u potragu za kvalitetnim i drugačijim materijalima.

Svojim prisustvom reviji i pozitivnim reakcijama podršku etno urban modnoj priči su dale brojne žene  iz javnog i kulturnog života cijele Bosne i Hercegovine.

\"\"

\"\"