Najveći poslovno-sportski događaj: Prijave za Audi B2B Run su otvorene

Audi B2B Run, najpoznatiji događaj koji spaja sport i poslovnu zajednicu, održat će se tradicionalno posljednji četvrtak u septembru, 28.09.2023. godine, na već dobro poznatoj lokaciji Vilsonovog šetališta.

Veliki interes za učestvovanje na ovoj poslovnoj utrci, koja se već 6. sezonu održava u BiH, pokazuje kako je trčanje postalo važan element poslovnog svijeta i uspješne korporativne kulture. Iako je riječ o individualnom sportu, trčanje je timski orijentirano i kao takvo povezuje učesnike i pokreće pozitivne emocije.

\"\"

Osim promocije fizičke aktivnosti i zdravog stila života u poslovnoj zajednici, koja većinu sati u danu provede sjedeći u kancelariji uz kompjuter, glavni cilj Audi B2B Run utrke je povezivanje kolega kroz njihovo neformalno druženje kako bi se jačao timski duh unutar kompanije.

\"\"

Još jedna od prednosti ovog događaja je i networking među različitim kompanijama, tako da osim izgradnje postojećih poslovnih veza, velika je mogućnost stvaranja novih. Audi B2B Run je danas najveća pojedinačna utrka u BiH sa najvećim brojem finishera, ali ujedno i najveći teambuilding u državi kojem se stotine kompanija iz različitih industrija rado vraćaju već šestu godinu zaredom. Na taj način učesnici utrke stvaraju osjećaj zajedništva u timu što se poslije odražava na motivaciju, međuljudske odnose i produktivnost na poslu.

\"\"

Na Audi B2B Run utrci mogu učestvovati velike, srednje i male kompanije, a trkačko iskustvo nije uslov s obzirom da se stazom dugom 5 km može i prošetati. Oni koji ipak trenutno nisu u najboljoj formi za trčanje, Audi B2B Run utrci se mogu priključiti i kao navijači te druženje sa kolegama nastaviti na After run party-u uz gastronomske delicije i sjajnu zabavu.

Kompanija Porsche BH, sa svojim premium brendom Audi, od samog početka stoji uz ime B2B Run kao naslovni sponzor. I ove sezone Audi je čvrsto opredijeljen da pruži podršku razvoju korporativne kulture kompanija kroz sport i zdrav životni stil, te da podrži poslovnu zajednicu koja će 28.09. poslovni outfit zamijeniti opremom za trčanje.

Prijave za sudjelovanje na 6. Audi B2B Run utrci su otvorene. Sve zainteresovane kompanije imaju priliku okupiti svoje timove sačinjene od kolega iz BiH i regije, odabrati paket po svojoj želji i prijaviti se već danas. Broj mjesta na startu  je ograničen, stoga ne propustite na vrijeme prijaviti svoj tim i biti u društvu najaktivnijih kompanija.

Više informacija potražite na b2brun.ba.