Marina Rinaldi – kolekcija jesen-zima 2023./2024.

U prelijepom ambijentu poslovnice Gema, u srcu Sarajeva, u ulici Ferhadija 28, predstavljena je nova kolekcija jesen/zima brenda Marina Rinaldi

Gema,  zastupnik brenda Marina Rinaldi, svoj uspjeh duguje vjernim kupcima koji Gemu prate i podržavaju svih ovih godina. Neprestano osluškujući potrebe i želje kupaca sa svakom novom kolekcijom cilj je premašiti očekivanja kupaca. Popularnost ovog brenda potvrđuje i šarolikost kupaca kako profesionalna tako i starosna. Među njihove vjerne kupce spadaju i mnoge poznate ličnosti iz javnog života BiH i regiona. Vrijednim timom ljudi, bogatim asortimanom i ambijentom uređenim sa stilom nastoje obezbijediti maksimalno zadovoljstvo i nezaboravno kupovno iskustvo brendova svjetskog glasa.

Svaka nova kolekcija popularnog italijanskog brenda pruža nevjerovatnu raznolikost boja i stilova, uz besprijekoran način izrade i neizostavni vrhunski kvalitet. U svakoj prilici – na poslu, u šetnji gradom, izlasku s prijateljicama, romantičnoj večeri ili porodičnom ručku, materijali i krojevi prate potrebe današnje žene. Obuhvaćeni su različiti stilovi koji omogućavaju da svaka žena pronađe za sebe nešto što joj odgovara, u skladu sa svojim potrebama, ali i željama.

O Gema poslovnicama:

Saloni obuće Gema su visoko pozicionirani i prepoznatljivi po ponudi vrhunskih prestižnih brandova obuće, odjeće, i kožne galanterije. Inače, ova uspješna domaća kompanija posluje više od 20 godine, a u njenom prodajnom asortimanu nalazimo vrhunsku kvalitetu i dizajn, koju nastoje upotpuniti profesionalizmom, predusretljivošću, strpljenjem i ljubaznim odnosom prema svakom kupcu.