Lista najgorih poklona za Valentinovo

Sutra je Dan zaljubljenih. Jeste li već kupili poklon za Valentinovo? Niste? Odlično, onda se još možete spasiti jer vam donosimo listu poklona koji možda na prvu zvuče dobro, ali rezultat može biti totalni promašaj

Donosimo vam listu najgorih darova, kako vam prvo Valentinovo ne bi bilo i posljednje.

Karte za… Ono što vi želite gledati!

U kino dolazi horor koji jako želite gledati? Baš vam zato 14. februar pada kao kašičica u med jer ste napravili savršen plan. Poklonit ćete voljenoj osobi karte za spomenuti događaj… Ah, kad bi barem bilo tako jednostavno… Ako ste u vezi s osobom s kojom nemate potpuno iste interese, npr. filmski žanrovi ili to što vi želite skakati iz aviona, a ona ne želi umrijeti mlada, poklanjanje karti za nešto što vi želite raditi ne može se baš smatrati poklonom za vašu drugu polovinu, zar ne? Zato, ako niste potpuno sigurni u to da bi baš taj avanturistički izlet htjela, vaša potraga za idealnim darom mora se nastaviti.

Članstvo u teretani nije za svakoga

Ovim poklonom ulazite na škakljiv teritorij. S jedne strane, članarina za teretanu iziskuje više novca nego što bi bilo ko od nas želio izdvojiti pa je time ovakav poklon zapravo dobra odluka. No, s druge strane, možda vaša bolja polovina nije imala stvarnu namjeru ići u teretanu jer vjerujemo da bi se 80% ljudi pronašlo u izjavi: \’\’Krećem u teretanu… Od sljedećeg mjeseca.\’\’ Stoga, ako članstvo poklonite osobi koja nema namjeru ići u teretanu, postoji šansa da će pomisliti da vi želite da ona promijeni svoj izgled. A vi to nikako ne želite. Ne želite, isto kao što ne želite odgovarati na pitanje: Kako izgledam u ovim hlačama?

BTW. Svaki put izgleda f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-o.

Jeste li sigurni da tu knjigu nema?

Knjige su izvrstan poklon za one koji vole čitati. Ali, knjige koje nisu pročitali i nemaju u svojoj kolekciji. Jer ako kupite trenutni bestseller ili neku knjigu iz žanra koji voljena osoba voli čitati, male su šanse da ju nije kupila prije nekoliko mjeseci na Interliberu ili naručila s Amazona. Stoga, ako ste sigurni u to da ta knjiga nije na popisu kupljenih, naravno, kupite je. Ako niste, bolje nemojte riskirati jer pogoditi ukus kad su u pitanju knjige mogu samo oni koji se dobro poznaju, a ovo je ipak vodič za početnike!

Šoljice s izlizanim forama totalno su out

Kralj i kraljica, Mr. & Mrs. i ostale klišeje u svijetu šoljica ove sezone zaboravite. Ako želite kupiti šoljicu dragoj osobi, spojite ono što inače voli sa samim dizajnom šalice. Primjer, ako voli Marvelove filmove, odaberite nešto poput šoljice u obliku Deadpoolove glave. Ako je pak riječ o ženskoj osobi, izaberite posebnu šoljicu s drvenim poklopcem i zlatnom kašičicom. S druge strane, ako ste dovoljno hrabri, možete pokušati i sami oslikati šoljicu. Možda neće ispasti najbolje na svijetu, ali vjerujemo da će druga osoba cijeniti trud.

Klonite se kuhinjskog pribora i pribora za čišćenje

Ako vam je život mio, ovu ćete kategoriju zaboraviti. Štoviše, ne znamo što bi nekoga potaklo na to da drugoj osobi za Valentinovo kupi usisivač ili najnoviji mop za brisanje poda. Hrabrost? Ludost? Ista je stvar s mikserom ili kuhinjskom vagom. Ako prije ulaska u dućan niste malo udarili glavom u vrata, nemate opravdanje za kupnju takvih poklona. S druge strane, stvari poput tostera ili sokovnika mogu proći ako je druga strana izrazila želju za tim. No i to je nešto što možete pokloniti za rođendan, a Dan zaljubljenih traži malo više ljubavi i mašte! (24sata.hr)