\’\’Ladies In by Jana\’\’ od sutra i u Mostaru

Mostar će 21. marta postati bogatiji za još jedno kulturno dešavanje, jedinstveni event u okviru projekta \’\’Ladies In by Jana\’\’, koji će jednom mjesečno u Hrvatskom Narodnom Kazalištu okupljati poslovne dame ove regije

\’\’Ladies In by Jana\’\’ održava se već tradicionalno u Sarajevu, Banjaluci i Tuzli, jednom mjesečno, u različitim terminima, a ima za cilj promociju kulture, ženskog poduzetništva i pozitivnih životnih vrijednosti koje prenose uspješne poslovne žene.

Kao kruna projekta nastao je i \’\’Ladies In Magazine\’\’, namijenjen modernoj i poslovnoj ženi, čija promocija je održana 28. februara u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a gošćama u Mostaru bit će predstavljen sutra, u HNK.

\’\’Ladies In Magazine\’\’ u prodaji je od 1. marta, izlazit će jednom mjesečno, a po cijeni 3 KM.

U okviru \’\’Ladies In by Jana\’\’ eventa, poslovne dame u Mostaru očekuju jedinstvena interaktivna druženja, širenje mreže poznanstava, kako poslovnih tako i privatnih, mnoštvo iznenađenja i poklona prijatelja projekta, i na koncu, sjajna predstava, koja se pomno bira isključivo samo za njih.

Predstava kojom organizatori najavljuju prvi \’\’Ladies In by Jana\’\’ event u Mostaru je \’\’Sve o ženama\’\’, drama po tekstu Mire GAVRANA, režirao Robert RAPONJA, a obnovila Jelena KORDIĆ KURET.