Ladies In Gathering event u Banjoj Luci: Inspirativna večer s Markom Feherom

Nova sezona Ladies In Gathering s misijom Boljih odluka, krenula je u Banjoj Luci!

 

Prvi Ladies In Gathering u 2024. održao se pod sloganom #stopostobhdizajn, gdje je gost večeri bio Marko Feher – dizajner koji svojim talentom i umijećem ruši sve barijere u modnom svijetu! Ovaj hrabri Banjalučanin istupio je iz standardnih modnih okvira. Modu predstavlja kao svoju pasiju, te je u konstantnoj borbi protiv nametnutih pravila! Večer je počela s velikim očekivanjima, a Feher nije razočarao svojim hrabrim pristupom modi i nevjerojatnom kreativnošću.

 

 

 

Njegova priča o rušenju modnih barijera i borbi protiv nametnutih pravila pokazala se kroz kreaciju – koju je specijalno za ovu noć kreirao za Samiru Muratović – osnivačicu i direktoricu Ladies In projekta.  Samira se ove noći našla i u ulozi domaćina večeri.

 

 

 

 

Atmosfera u kojoj su se susrele uspješne žene iz Banje Luke bila je nevjerojatno inspirativna. Razmjena iskustava, priča o uspjesima i podrška bh. dizajnerskoj sceni bili su glavni elementi večeri.

 

Gostovanje Marka Fehera bila je samo jedna od karika u lancu aktivnosti koje Ladies In projekat provodi kako bismo unaprijedili kvalitetu života i promovirali Bolje odluke, a ujedno i uvertira u ono što nas čeka u sedmici DANI ŽENE  – koja će se održati u mjesecu decembru, gdje ćemo jedan dan posvetiti svim dizajnerima – koje ćemo predstavljati tokom ove godine.

 

Svi prisutni su se složili da je Ladies In Gathering bio jedan od onih događaja koji ostavljaju trag i inspiriraju nas da budemo jedinstvene, vjerne sebi i donosimo Bolje odluke u svakodnevnom životu.

 

Nestrpljivo iščekujemo sljedeće okupljanje Ladies In zajednice, te nove prilike za inspiraciju, podršku i promociju Boljih odluka.

 

 

Značaj projekta u Banjoj Luci prepoznali su i mnogobrojni partneri koji svojim sudjelovanjem podržavaju ovaj događaj:

Oficijelni make-up sponzor – Catrice

Prijatelji projekta:

Violeta s brendovima: Lasta, Vesh i Vio

Sarantis s brendovima: Bioten i Batiste

Hercegovina Produkt

Brazil kafa

Zorana cvjećara

#beunique #beyourself #beladiesin #boljeodluke #stopostobhdizajn #fashion