Konzum BiH svim damama poklanja besplatne tretmane uljepšavanja

Biti žena danas predstavlja veliki izazov i zahtjeva odličan balans privatnog, poslovnog i društvenog života. No, iza takvog uspjeha krije se mnogo odricanja i stresa, a obaveze često ne dozvoljavaju da se žena dovoljno posveti sebi. Konzum želi oživjeti status žene koja je slobodna, razigrana i otkriti sve čari njene ljepote, te je povodom Međunarodnog dana žena, pripremio pregršt iznenađenja za sve pripadnice ljepšeg spola

U srijedu od 14h, sve dame u Super Konzumu Ložionička i Borik očekuju besplatni tretmani uljepšavanja uz make-up artiste, a od 16h sati i posebna muzička iznenađenja i poklon cvijeće za dame.

  • Na ovaj dan želimo sve naše majke, kćerke, sestre i prijateljice podsjetiti koliko su vrijedne, lijepe i jedinstvene. Užurbani način života pred žene stavlja velika očekivanja, no ipak u suštini, ljubav i spoznaja da su voljene su pokretačka snaga svake žene. Mi u Konzumu BiH želimo odati počast svim divnim ženama i zahvaliti im što ovaj svijet čine boljim i ljepšim mjestom za život’ – naglasila ja Amra Ibrahimović, PR Konzuma BiH.

Konzum je pripremio i više od 100.000 slatkih izenađenja za nježniji spol u svim svojim prodavnicama BiH, a prednost na kasama koju će imati ovog osmog marta posebno će razveseliti dame koje, zbog pretrpanog životnog rasporeda, stalno žure obaviti svoje obaveze.