Kompanija dm u BiH proslavlja 17. rođendan

Čovjek u središtu djelovanja, dijelom je poslovne filozofije koja se na tržištu Bosne i Hercegovine njeguje još od 2006. godine, kada kompanija dm otvara prvu bh. prodavnicu u sarajevskom naselju Dobrinja. Jednake vrijednosti u središtu su nastojanja kompanije i 17 godina kasnije, kada drogerijski lider broji 87 prodavnica uređenih prema visokim standardima u 46 mjesta širom BiH i online trgovinom, dostupnom i u onim mjestima, gdje fizička prodavnica to nije. Osim stalnog unapređenja i širenja asortimana i prodajne mreže te UVIJEKPOVOLJNO cijena, dm svojim kupcima kontinuirano nudi unapređenje usluga, poput dm active beauty programa lojalnosti koji im omogućuje uštedu putem digitalne active beauty kartice, ali i \’Moj dm\’ aplikacije, koja obuhvata kako ponudu asortimana na online shopu tako i brojne druge pogodnosti i sadržaje.

Proslavljajući 17 godina u Bosni i Hercegovini, dm je pripremio brojne pogodnosti za svoje kupce, ali i dm zaposlenike. Tako će, u skladu s ustaljenom praksom, svi zaposlenici dobiti poklon kartice sa simboličnim iznosom, a tokom juna isplaćen je i regres u punom iznosu plate, što su samo neke od pozitivnih praksi u dm-u.

\"\"

„Naša poslovna filozofija koja čovjeka stavlja u središte poslovanja odnosi se u istoj mjeri i na kupce i na zaposlenike. Pozitivnim praksama, poput 13. plate, redovnih sistematskih i stomatoloških pregleda, stručnih edukacija i školovanja i drugih benefita, zaposlenicima nastojimo osigurati ugodno radno okruženje, u kojem ćemo svi zajedno, kao tim, ostvarivati što bolje rezultate. Upravo su rezultati, koje ostvarujemo iz godine u godinu, pokazatelj da je to činimo ispravno. Redovno provodimo i interne ankete o zadovoljstvu zaposlenika i izuzetno smo sretni da je 90% zaposlenika ponosno što radi u dm-u. Činjenica da smo devet puta, od toga sedam zaredom, birani za Najpoželjnijeg poslodavca i to većinskim glasovima onih, koji nisu zaposlenici dm-a nas takođe čini ponosnim i ujedno nas motiviše da i u budućnosti radimo sa žarom, istim ali i jačim nego do sada“  izjavila je Emina Mušinović, voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u BiH.

\"\"

Rođendanske pogodnosti očekuju i kupce! Tako će svi članovi dm active beauty programa lojalnosti  u periodu od 28. do 30.6. moći iskoristiti kupon od 17x više bodova na ukupan račun. U svim dm prodavnicama dostupna je i posebna ponuda 1+1 gratis proizvoda, čija ponuda vrijedi do 4.7. ili do isteka zaliha. U istom periodu, svi kupci koji naprave kupovinu u iznosu od 30 KM ili više stiču pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti jedan od 50 mobitela Xiaomi Redmi 9C kao i jednu od 17 dm poklon kartica u vrijednosti od po 100 KM.

\"\"

A u periodu od 26.6. do 2.7.2023, na dm online shopu kupci mogu zavrtiti dm kolo sreće i osvojiti jedan od 12 kupona sa super pogodnostima pri kupovini na dm online shopu ili u dm prodavnicama. Svaki kupac može zavrtiti kolo sreće jednom dnevno, odnosno, može osvojiti jedan kupon po danu.