Komedije koje će vas nasmijati do suza

Pripremite se za minute smijeha uz omiljene grickalice i piće

Barb i Star na putu za Vista del Mar

\"\"

Dvije najbolje prijateljice, Barb i Star, prvi put u životu napuštaju svoj gradić Midwestern kako bi otišle na odmor u Vista Del Mar na Floridi, gdje se uskoro nađu usred avanture, ljubavnih problema i zločinca koji želi ubiti sve u gradu.

Prevara i farsa

\"\"

Adrien, atraktivan plesač čiju je karijeru prekinula motoristička nesreća, svoju mladost rasipa u besposličarenju. Međutim, život mu se mijenja kada upozna Margot, koja živi od prevara i ljubavnih manipulacija.

Vjenčanje za umrijeti

\"\"

Darcy i Tom okupljaju svoje ljupke, ali vrlo tvrdoglave porodice za vjenčanje na udaljenoj destinaciji. Odnosi među njima nisu baš sjajni. I ako to nije bila dovoljna prijetnja slavlju, iznenada se svi zajedno nađu u životnoj opasnosti kada je cijela ekipa s vjenčanja uzeta za taoce. Darcy i Tom moraju spasiti svoje voljene – ako se prije toga međusobno ne poubijaju…

Kasno uvečer

\"\"

Nakon blistave 25-godišnje karijere harizmatična, ali već umorna kraljica kasnonoćnog talk showa Katherine Newbury otkriva kako njene brojke gledanosti naglo padaju. Udobnom muškom prostoru u kojem obitava njen tim egocentričnih alfa-muškaraca i frustriranih čudaka –  potrebna je ženska prisutnost. Tada se, u pravom trenutku, pojavljuje drska Molly – šarmantna mlada žena koja nadoknađuje svoj potpuni nedostatak profesionalnog iskustva neodoljivim entuzijazmom i enciklopedijskim znanjem o Katherininu radu.

Djeveruše

\"\"

Djeveruše – američka filmska komedija snimljena u režiji Paula Feiga. Naslovne protagonistice su grupa najboljih prijateljica koje ulaze u razne pustolovine pripremajući se za vjenčanje jedne od njih.