Koja mirisna nota vam najviše odgovara?

\”Parfem je najintenzivniji oblik sjećanja\”

NASOMATTO – FANTOMAS

\"\"

Novi miris rezultat je istraživačkog procesa, čiji je cilj izazvati učinak zemaljskog blaženstva. Pripremite se za nevidljivu moć koja će preći preko vaših osjetila. Nasomatto Fantomas je uzbudljiv, bogat, seksi i očaravajući miris s tamnim i snažnim notama. Utjelovljuje duhovitost i šarm, te svojim neprekidnim razvojem na koži prividno izaziva olfaktorne iluzije.

CRIVELI – HIBISCUS MAHAJAD

\"\"

Cvjetni duo hibiskusa i ruža u kontrastu je sa kožom i mekoćom zrna vanilije. Ovo je veganski parfem, sa 32% koncentriranim ekstraktom cvjetnih, orijentalnih i voćnih nota. Absolut ruže Damascena, absolut vanilije, koža, eterično ulje zelene metvice, crna ribizla, absolut sjemenki ambrete i eterično ulje cimeta, elementi su koji nose ovu kombinaciju.

CASAMORATI – CASAFUTURA

\"\"

Casamorati je s Casafuturom proslavio futurizam kao umjetničko razdoblje modernoga doba, tehnologije i romantizma, u jedinstvenoj mješavini parfema. Casafutura je miris za žene i muškarce. Gornje note su lavanda i ružmarin. Srednje su ruža, geranium i cvijet kostura (Diphylleia Grayi). Bazne note su cedar, mošus i sandalovina.

ORTO PARISI – MEGAMARE

\"\"

Profinjen i sofisticiran, ORTO PARISI reproducira prirodne mirise, koje pomalo zaboravljamo. U ovom parfemskom ekstraktu neopipljivo se otkriva sjajno, nedostupno i hladno more. MEGAMARE je slana slatkoća sa zelenim notama morskih algi. Drvenasto citrusan, nošen glavnim notama bergamonta i limuna, počiva na cedru i mošusu. Neobičan i drugačiji. Poseban.

KILIAN – SACRED WOOD

\"\"

Sacred Wood by KILIAN PARIS dočarava mitsku stranu mirisnog drva koje vodi na istok, poštujući osjetilne užitke prirode kroz umjetnost parfema kao i jedan od najpoželjnijih—i zabranjenih—sastojaka parfema na svijetu: sandalovinu iz Mysorea u Indiji. Otvarajući se s absolutom sjemenki Ambrette i uljem sjemenki mrkve za dodir zemlje i začina, miris se razvija u duboki akord sandalovine. Amyris Oil stapa se s cedrovinom. Ulje smirne i balzama Copahu dodaju toplinu, ali i blag aspekt, para sladnog mlijeka podiže osjetila poput tamjana.