Hotel Vertigos: THE DIFFERENCE. FEEL THE CLASS

Prije tačno dvije godine dana, svečanim otvaranjem hotela Vertigos turističko-ugostiteljska ponuda Grada Tuzla postala je bogatija za još jedan hotel kategorisan sa četiri zvjezdice, a koji je u vlasništvu velike građevinske kompanije “TEHNOGRAD-company” d.o.o Tuzla.

Luksuzno opremljeni hotel, koji se nalazi u centru grada Tuzla, na adresi Kulina Bana 2, za period od dvije godine ostvario je zavidne rezultate i postao prvi izbor za turiste prepoznatljiv po kvaliteti usluge i lokaciji. Smješten je u centru grada i udaljen je svega jednu minutu od Panonskih jezera, Trga slobode i svih poznatih znamenitosti Tuzle. Lokacija je pogodna za porodicu sa djecom, poslovna putovanja kao i za turiste. Dodatni sadržaj koji privlači organizatore različitih vrsta seminara, edukacija ili sastanka jeste konferencijska sala koja ima jedinstven izgled. Pogodna je za nesmetano održavanje događaja uz svu potrebnu opremu.  Hotel Vertigos ostvaruje zavidan broj kongresa, seminara, sportskih prijema poznatih ekipa i drugih sadržaja.

Raduje nas činjenica da smo osim gostiju iz naše domovine i susjednih država, imali posjetitelje iz svih dijelova svijeta.

Vizija hotela “Vertigos“ je postati prepoznatljiv luksuzni brend po usluzi i standardu kvalitete, te biti dosljedan u novitetima uz izvrsnu i personaliziranu uslugu koja premašuje očekivanja i nadahnjuje povezanost sa našim brendom. Težeći ostvarenju naše vizije, svakodnevno radimo na poboljšanju usluga. S ciljem ostvarivanja dugoročnog odnosa sa našim cijenjenim gostima koji nam ukažu povjerenje, kreirali smo posebnu personaliziranu mobilnu aplikaciju VerTe koja će omogućiti bržu, jednostavniju i lakšu rezervaciju smještaja u našem hotelu, a samim tim svi naši gosti postaju članovi zajednice hotela Vertigos koji će imati posebne pogodnosti za rezervaciju budućih smještajnih jedinica. Jedini je hotel u gradu koji posjeduje električni punjač za električne automobile.

U tekućoj godini nastavljamo predstavljanje uspješnih poslovnih rezultata te najava nove turističke sezone i novih projekata koji će obogatiti ponudu hotela.