Filmska večer za prijateljice

Dan žena provedite gledajući fantastična ostvarenja…

 Barb i Star na putu za Vista del Mar

\"\"

 

 Dvije najbolje prijateljice, Barb i Star, prvi put u životu napuštaju svoj gradić Midwestern kako bi otišle na odmor u Vista Del Mar na Floridi, gdje se uskoro nađu usred avanture, ljubavnih problema i zločinca koji želi ubiti sve u gradu.

Vjenčanje za umrijeti

\"\"

Darcy i Tom okupljaju svoje ljupke, ali vrlo tvrdoglave porodice za vjenčanje na udaljenoj destinaciji. Odnosi među njima nisu baš sjajni. I ako to nije bila dovoljna prijetnja slavlju, iznenada se svi zajedno nađu u životnoj opasnosti kada je cijela ekipa s vjenčanja uzeta za taoce. Darcy i Tom moraju spasiti svoje voljene – ako se prije toga međusobno ne poubijaju…

Plivačice

\"\"

Priča o čudesnom putovanju sestara plivačica, Yusra i Sarah Mardini, koje su kao izbjeglice pobjegle iz ratom razorene Sirije i dosegle do Olimpijskih igara u Riju 2016. godine …

Djeveruše

\"\"

Djeveruše – američka filmska komedija snimljena u režiji Paula Feiga. Naslovne protagonistice su grupa najboljih prijateljica koje ulaze u razne pustolovine pripremajući se za vjenčanje jedne od njih.

Sestre po farmerkama 2

\"\"

Ljubav, smijeh, suze i nekoliko traperica koji drži djevojke na okupu i dok su daleko jedna od druge – sve je prisutno u ovom dirljivom nastavku filma snimljenom prema bestseleru Ann Brashares.