Ellie Goulding predstavlja svoju „Star Collection“ ekskluzivno u DEICHMANN-u

Britanska pjevačica Ellie Goulding jedna je od rijetkih zvijezda koja komponuje svoje pjesme i istovremeno savršeno svira instrumente poput gitare, bubnjeva i klavijature. Popela se na sami vrh top listi zahvaljujući svom doprinosu muzičkom albumu filmskog hita „50 nijansi sive“ i sada je jedna od najuspješnijih britanskih solo izvođača u protekloj deceniji

Sa svojom prvom kolekcijom obuće „Star Collection“ dizajniranom u suradnji s DEICHMANNOM, vodećim europskim prodavačem cipela, zasjat će i u modnom svijetu od 15. marta 2017. godine kada linija postaje dostupna.

Pjevačica i kantautorka Ellie Goulding ne samo da impresionira svojim očaravajućim glasom, nego i svojim neobičnim stilom. Osjećaj za najnovije trendove ove godine predstavlja izborom velike kolekcije cipela za Deichmann.

„Za mene cipele predstavljaju znak  raspoloženja u kojem se trenutno nalazim. Lansiranje vlastite kolekcije mi pruža priliku da izrazim sopstveni stil. Moja kolekcija sadrži cipele za svaku priliku – stvarno ne mogu da se odlučim da li radije nosim štikle ili ravne cipele – stalno mijenjam“, rekla je Ellie Goulding.

Patike, oksfordice, etno sandale, štikle, sandale sa punom petom, espadrile i mules – moto kolekcije „Ellie Goulding for DEICHMANN  je „Rock your Look“. Šarenilo boja, ekstravagantni krojevi, individualna obrada ili dodaci u rock stilu ih čine posebnim.

Prateću kampanju radio je fotograf slavnih Louie Banks u Londonu, a za stajling je bila zadužena Cher Coulter, koja je već radila sa zvijezdama poput Rosie Huntington-Whitley, Kirsten Dunst i Demi Moore. Reditelj popratnog TV spota je popularni Emil Nava, poznat po muzičkim video spotovima koje je radio za Rihannu, Selenu Gomez, Calvin Harris i Ne-Yo.

Kolekcija „Ellie Goulding for DEICHMANN“ dostupna je od 15. marta 2017. godine u svim DEICHMANN trgovinama U Bosni i Hercegovini.Cijena modela se kreće od 39,90 KM do 79,90 KM.

Kolekcija će biti dostupna u ukupno 21 europskoj zemlji u trgovinama i online shopu DEICHMANN grupacije.