Dizajnerski vintage hostel koji osvaja na prvu

Odavno je poznato kako hosteli više nisu rezervirani samo za mlađe putnike koji žele ostati u okviru zadanog budžeta

Američki dizajnerski studio “Un.Box” je predstavio prekrasan projekt hostela koji služi kao povoljnija alternativa boutique hotelima…

Odavno je poznato kako hosteli više nisu rezervirani samo za mlađe putnike koji žele ostati u okviru zadanog budžeta.

\"\"

Uz to, kako putovanja postaju sve popularnija među svim generacijama, ponuda smještaja postaje sve veća te postaje bitno da se na neki način istakne.

\"\"

Hostele danas tako uređuju priznati dizajneri, gleda se na svaki detalj, a nerijetko stoje jednako ili više od varijante hotela.

Jedan od lijepo uređenih hostela koji je nama privukao pažnju je i “Native Hostel” u američkom gradu Austinu. Projekt je predstavio dizajnerski studio \”Un.Box\”, a zapravo se radilo o prenamjeni napuštene zgrade od kamena, čiji je eksterijer u velikoj mjeri nepromijenjen.

\"\"

Danas je ona privremeni dom hiljadama putnika koji cijene maštovit dizajn, a ne žele plaćati skuplji smještaj u boutique hotelima.

\"\"

\”Native Hostel\” se sastoji od predvorja, soba i hostelskog bara, a svaki je dio uređen u prepoznatljivoj mješavini modernog i vintage stila.

 

Prevladavaju tamne boje, poput crne i boje višnje, a od materijala su se najviše koristili drvo, kamen i beton. Kad ovakvom interijeru dodate bogati dodatni sadržaj, poput muzičkih večeri, jasno je da se uvijek može očekivati interes za krevetom više.

(buro247hr)