KALAstore design: Udobnost i ženstvenost za nezaboravno ljeto

Svi modni zaljubljenici sigurno su čuli za KALAstore design, iza kojeg stoje kreativne i talentirane dame, koje su oduševile posljednjom kolekcijom prekrasnih haljina. Banjalučanke koje svojim modelima ostavljaju bez daha, u fokus stavljaju jake, samosvjesne i urbane dame koje imaju definiran i istančan ukus za lijepo

Pripremila: Andrea Tomašević Kolenda

FOTO: MTP Photography

KALAstore design je brend nastao iz ljubavi prema modi, koji pokrenut idejom da se stvori moderna, interesantna i kvalitetna odjeća, aktivno djeluje od decembra prošle godine. Iza brenda stoje Banjalučanke, sestre Suzana Nikić i Mirjana Savinović.

\"\"

Brend je namijenjen ženama, kako poslovnim tako i ženama koje žele izbjeći svakodnevnu uniformiranost i istaći svoju ženstvenost i ljepotu preko odjevnih komada. Njihova vizija žene je odvažna, smjela i snažna dama koja, boreći se sa svakodnevnim obavezama i izazovima, pronalazi način da izgleda besprijekorno.

\"\"

Sestre Suzana i Mirjana to svojim modelima i omogućuju i upravo zato ih je okolina i prepoznala kao kvalitetan brend kojem treba ukazati pažnju i povjerenje.

Do sada su javnosti predstavile tri kolekcije, a posljednja je mini-kolekcija haljina za ljeto koju vam predstavljamo.

\"\"

– Kvalitet i zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mjestu, tako da i novom kolekcijom kao i do sada vladaju prirodni materijali. Kolekcija je inspirirana prozračnim materijalima, cvjetnim detaljima, te opuštenim krojevima. Materijali su i najbitniji segment svake kolekcije, pa smo se potrudili da i u novoj kolekciji ponudimo samo najbolje – jednoglasne su šarmantne dizajnerice.

Cilj nove kolekcije bio je stvoriti odjevne komade za ljeto, koji su ugodni i prozračni za dnevne kombinacije. Pretežno su zastupljene ženstvene i romantične haljine, ali može se pronaći i nešto poslovnijih komada. Naglasak je na udobnosti i nosivosti, koja je u ljetnim mjesecima neophodna.

Sestre Suzana i Mirjana vrijedno rade na novim modelima i drugim novitetima vezanim za njihov brend i nadaju se da će uskoro moći proširiti ponudu svima koji prate njihov rad i koji su već sada dio jedne velike modne priče.