Bivša optužila Thickea: U naš dom dovodio je svoje ljubavnice

Pjevača je tužila bivša supruga i traži potpuno skrbništvo nad sinom. Tvrdi da je pjevač tukao dijete, pa mu je sudac odmah zabranio da se približi obitelji

Robin je u naš dom dovodio gole žene s kojima bi se seksao u sobi do našeg sina, a onda bi s njima šmrkao kokain. Jednom sam ga ulovila u krevetu s dvije žene, kaže Paula Patton (41), bivša supruga Robina Thickea (39).

Glumica, koja se od pjevača razvela 2015. godine, o njegovu ovisničkom i zlostavljačkom ponašanju govorila je pred losanđeleskim sucem. Paula tvrdi da njihov šestogodišnji sin Julian ima psihičkih problema zbog kojih mora na terapiju, te smatra da za njega nije zdravo provoditi vrijeme s takvim ocem, koji ga je, tvrdi Paula, tukao.

– Nakon nastupa na dodjeli MTV-jevih nagrada 2013. na pozornici se trljao o Miley Cyrus, a nakon nastupa pronašla sam ga u krevetu s dvije žene. Nebrojeno mnogo puta bih izašla na ulicu i plakala bratu na telefon – rekla je Patton. Pjevačica Miley Cyrus (24) odbacuje tračeve da je imala aferu s pjevačem, a za njihov erotični nastup rekla je da je \’samo show\’.

Na ispitivanju se ispostavilo da je Thicke, inače sin pokojnog glumca Alana Thickea i pjevačice Glorije Loring (70), na turnejama redovito bez zaštite spavao s mnogim djevojkama te da je na peti rođendan svog sina pozvao svog dilera.

Paula i Robin prohodali su kad je njemu bilo 16 godina. Zajedno su proveli 21 godinu, a od toga gotovo devet u braku. Sudac je zabranio Thickeu da se približava sinu i Pauli, kojoj je dodijelio privremeno skrbništvo. Paula tvrdi da je i nju tukao jer je stalno pijan i drogiran. Robinu je sudac odredio terapeuta, a suđenje se nastavlja krajem veljače. Thicke je \’težak\’ oko 105 milijuna kuna.

24sata.hr