Bingo City Center – Mjesto okupljanja za cijelu porodicu

Bingo City Center smješten je u općini Novi grad, a nudi neponovljivo iskustvo shoppinga kreirano kombinacijom izvrsne kupovine i zabavnih sadržaja.


Iako je otvoren prije četiri godine, Bingo City Center Sarajevo (BCC) vrlo brzo je postao mjesto okupljanja za cijelu porodicu, destinacija nezaobilazna za najrazličitije vrste kupaca.


Prostire se na 44.500 kvadratnih metara, a nudi sadržaj za svačije potrebe i sve generacije.


Hipermarket zauzima čak 10.700 kvadratnih metara, gdje kupac u ugodnoj i opuštenoj atmosferi na jednom mjestu može pronaći sve “od igle do lokomotive”. Tako se, osim raznovrsne ponude prehrambenih artikala u ovom hipermarketu može pronaći i sve što je potrebno za opremanje doma, odjeća, obuća, ali i sve za djecu.

Poznate trgovine
Na 3.100 kvadratnih metara smješten je Cinestar, najveći i najmoderniji multipleks u Bosni i Hercegovini sa 10 kinodvorana ukupnog kapaciteta 1.414 mjesta. Dvorane su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledaocima omogućavaju istinski užitak gledanja filma, kako za odrasle tako i za one najmlađe.

 

Za djecu je omogućena i organizacija rođendanskih zabava uz film i kokice, gdje se mališani sa svojim društvom mogu zabaviti, družiti i pogledati zanimljiv film prilagođen njihovom uzrastu.


Na preostalom prostoru svoje mjesto našle su brojne trgovine, restorani i kafići. Tako se u ovom centru mogu pronaći trgovine poznatih brendova kao što su Gema, Dresscode, Coco Zebra, Inoma, optike Loris, cvjećare Art, a za ljubitelje ukusnih zalogaja piletine tu je popularni lanac hrane KFC. Također, u centru su smješteni prodajni objekti English Home, igraonica Svemirko, All in Fitness klub i mnogi drugi. Sve ove trgovine omogućavaju
posjetiocima da bez mnogo traženja pronađu ono što im je potrebno.


Kada dolazite na mjesto gdje možete obaviti kupovinu važno vam je da imate gdje ostaviti i svog limenog ljubimca, a da vam je blizu i da ne morate daleko nositi namirnice koje ste kupili. U Bingo City Centru ne morate brinuti za parking. Prostrani parking BCC-a čine podzemna etaža sa 375 mjesta i vanjska sa 344 mjesta, činjeći BCC lako dostupnim za sve posjetioce.


Neponovljivo iskustvo shoppinga
Bingo City Center smješten je u najmnogoljudnijoj općini u Bosni i Hercegovini, u općini Novi grad, a nudi neponovljivo iskustvo shoppinga kreirano kombinacijom izvrsne kupovine i zabavnih sadržaja. Centar je također ekološki osviješten, sa implementiranim reciklažnim programima i najvećom solarnom elektranom postavljenom na krovu zgrade.


Slogan BCC-a je “Gdje imam sve” i govori o raznovrsnoj ponudi samog Centra, a u prilog tezi da brine o svojim kupcima ide i činjenica da Bingo City Center sigurnost i zdravlje kupaca stavlja na prvo mjesto. To čini tako što posebnu pažnju obraća na visoke higijenske standarde.


Bingo City Center je mjesto na kojem svako može pronaći za sebe ono što mu treba, bilo da je riječ o kupovini ili trenucima za odmor i druženje.