Avon mark. chic&style makeup trendovi za proljeće 2017

Inspirisani beauty trendovima prikazanim na nedavnim sedmicama mode po modnim prijestolnicama svijeta, predstavljamo Avon mark. makeup trendove za ovo proljeće. Jer tvoje lice je tvoje platno, a ti si umjetnica koja uživa u oslikavanju

 

Eyeliner u dvostrukoj ulozi

\"\"

\"\"

Eyeliner, olovka za oči, tuš… apsolutni je mast-have za svaku makeup entuzijasticu, a pogotovo je u trendu ovog proljeća. To nije samo alat kojim vučete linije na očima nego umjetničko sredstvo kojim kreirate beauty efekte, sve zahvaljujući tolikim različitim krajevima, teksturama, bojama. Ova je sezona prepuna ideja: od cat-eye makeupa na gornjim i donjim kapcima, preko intenzivno nanešene olovke za oči poput Hindu božice, do razmazanih linija koje podsjećaju na platno modernih slikara.

Koristite svoje eyelinere kao da su sredstvo za slikanje – crtajte, razmazujte, igrajte se bojama i oblicima! Ne morate uvijek nositi klasično, dozvolite si kreativnost!

Primjer makeupa uz Avon mark. eyeliner: razmažite sivu olovku za oči po gornjem kapku (mark. Artist gel olovka za oči u njansi Silver Shimmer), a na donjem povucite samo laganu crtu. Napravite cat-eye linije s crnim tušem za oči (mark. MegaEffects tuš za oči u nijansi Black). I uživajte u svakom pogledu koji ste privukli!

Rumenilo je novi bronzer

\"\"

\"\"

Prečesto zaboravljeno, rumenilo je konačno postalo broj jedan i možemo slobodno reći da je ovog proljeća potisnulo bronzer u pozadinu. Sve nijanse roza boje, od nježne do najjačeg intenziteta. Inspiracija dolazi iz hrabrih i dinamičnih makeup look-ova ludih 80-ih, kao što je npr. nosila pjevačica Debbie Harry iz tada jednog od najpoznatijih bendova Blondie.

Baš su te godine danas donijele fokus na rumenilo koje ne stavljamo samo na obraze nego, poput konturisanja, i  ispod jagodica i uz krajeve čela. O da, ovog proljeća možete konturisati svoje lice roza rumenilom i izgledati baš poput pop dive!

Isprobajte Avon mark. rumenilo u sticku, svidjet će vam se i praktičnost i kvaliteta.

Pop art na očima

\"\"

\"\"

I opet dolazimo u 80-te i širok izbor boja koje poput duge na očima privlače poglede i donose umjetnost u vaš makeup.  Nakon toliko sezona vladavine nude makeupa, boja se konačno vratila. Dozvolite si igru, stvaranje umjetnosti na svom licu, svome platnu. Makeup je alat koji vam omogućuje zabavu i kreativnost, ali i hrabrost: jer stvaranje duginih boja na svom licu zahtijeva i znanje i ljubav i hrabar izlazak u javnost.

Ove su sezone te kvalitete poželjne i zato budite spremne dodati boju u svoj život!

Posebna Avon mark. olovka u boji za oči omogućit će vam savršeno igranje bojama: pokušajte smokey-eyes efekt u ljubičastoj boji Ultra Violet, pa dodajte žutu tačkicu uz unutrašnji kraj oka i još pojačajte smaragdno zelenom Teal Switch pri vrhu kapka… o da, sigurni smo da vam se ova igra bojama sviđa J

Zdrava koža

\"\"

\"\"

Ovo je ipak malo više od jednostavnog makeup trenda, jer zahtijeva vaše vrijeme svaki dan: dnevna njega i beauty rutina koju ne smijete propuštati! Iluminatori i hajlajteri ove su sezone u pozadini, sada je u fokusu dobro njegovana, hidratizirana koža koja daje svoj prirodni sjaj.

Uz par makeup trikova, zdravi sjaj se može dodatno pojačati: nakon što ste nanijeli svoju dnevnu hidratantnu kremu (naravno sa zaštitnim faktorom, proljeće je!), kratko pričekajte te nanesite Avon mark. primer koji će prikriti nesavršenosti i dodati mat finiš. Zatim nanesite mark. matte podlogu ili mineralni puder kako bi učinili kožu glatkom i spremnom za poteze mark. rumenilom u stiku.

Nježno i prirodno, ne pretjerujte s makeupom: ovog proljeća uživajte u igri bojama na očima i usnama!

Sjajne usne

\"\"

\"\"

Već predugo zaboravljeno i odbačeno, sjaj za usne ovog proljeća ima svoj veliki come back! Kako smo do sad već shvatili da je ove sezone naglasak u igri bojama na očima, sjaj za usne idealno nadopunjuje kompletan makeup look i predstavlja veliku promjenu nakon dugogodišnje vladavine jakih mat usana. Sjaj usnama daje prirodni naglasak i mladenački izgled.

Avon mark. Plump it sjaj za usne sa svojih 5 nježnih nijansi pružit će efekt punijih, a nježnih i sjajnih usana koje će savršeno odgovarati idealnoj zdravoj koži, predloženom rumenilu i igri bojama na očima.

 

Ove sezone proljetni su trendovi pronašli svoj brend: Avon mark. Igra bojama dozvoljava vašem licu da bude platno, a vi ste pozvane biti umjetnice. I usuditi se, poigrati se i uživati u svom izgledu.

#makeyourmark.