Ajla Huremović: Proizvodi iz moje kozmetičke torbice

 Ajla Huremović, po vokaciji profesorica književnosti, producentica, poduzetnica i vlasnica brenda Šefice – ovoga puta, u nešto drugačijoj formi – odlučila je otkriti našim čitateljicama šta se sve to nalazi u njenoj kozmetičkoj torbici – kako bi svakog dana izgledala njegovana i lijepa…

 

\"\"

\"\"

– Volim zemljane nijanse sjenila, a ova paleta ima predivan spoj boja.

\"\"

– Često imam snimanja koja traju cijeli dan, tada je double wear moj prvi izbor, jer je dugotrajan i jako postojan.

\"\"

Za dnevne varijante godinama biram Chanel Vitalumiere, lagane i prozračne teksture.

– Nedavno sam otkrila clear brend Jane Iredale koji me oduševio i postao favorit moje kozmetičke torbice. Jane Iredale vrhunski je američki brend mineralnog make-upa u kojem je svaki proizvod osmišljen da njeguje i štiti kožu prirodnim biljnim ekstraktima.

\"\"

– Zauvijek zaljubljena u estetiku Chanel brenda, a njihova nova maskara sa ovim famoznim pakovanjem me na prvu kupila izgledom, a onda je opravdala kvalitet svih prethodnih kojima sam vjerna godinama. Silikonska četkica mojim trepavicama savršeno paše.

 

\"\"

Druga i ne manje važna je

 

\"\"

– YVES SAINT LAURENT MASCARA LASH CLASH. Veoma postojana i daje onaj fini glamurozni izgled mojim trepavicama.

Parfem u koji sam zaljubljena je novi Dior Jadore White, savršeno vedar i svjež laganih ljetnih nota miriše na svježe ubrano cvijeće okupano jutarnjom rosom.

\"\"

 

 

Neizostavni proizvod u mom neseseru je svakako SPF. U zadnje vrijeme se sve više oslanjam na prirodnu kozmetiku. Izdvojila bih brend Beauty of Joseon koji se pojavio na našem tržištu i njihovu Relief Sun laganu i kremastu organsku kremu za zaštitu od sunca koja je ugodna i divna na koži.

\"\"